To je to što me zanima!

Rekordna zapljena! Diplomirani ekonomist iz Zagreba uhićen u Belgiji s čak 2,7 tona kokaina

Droga je zaplijenjena, a svi uhićeni, njih dvadesetak, su pritvoreni te je protiv njih tamošnje državno odvjetništvo pokrenulo istragu...
Vidi originalni članak

Specijalna jedinica belgijske federalne policije uhitila je prije tjedan dana Zagrepčanina T.Š. (36), diplomiranog ekonomistu koji je u Hrvatskoj vodio više tvrtki, zbog sumnji da je zajedno s još nekoliko osoba raznih državljanstava, u tu zemlju dopremio pošiljku od 2,7 tona kokaina, piše Jutarnji.hr. 

SKANDAL U VINKOVCIMA VIDEO Izvjesili su transparent 'Eutanizirajte HDZ', policija ga maknula: 'Skočili su u sekundi'

Kako navode, uhićen je prilikom racije na skladište, a kokain je bio pakiran u jutene vreće koje su upravo bile istovarene iz kontejnera, a koji je prije toga bio preuzet na terminalu luke u Antwerpenu. Droga je zaplijenjena, a svi uhićeni, njih dvadesetak, su pritvoreni te je protiv njih tamošnje državno odvjetništvo pokrenulo istragu.

T.Š. je osoba koja u Hrvatskoj nikad nije bila kazneno niti prekršajno gonjena, već je upravljao ili imao nekoliko manjih tvrtki, a u mladim danima uspješno se bavio malim nogometom te je igrao na nekoliko turnira, piše Jutarnji.hr.

To je najveća pojedinačna zapljena kokaina za koju se ikad sumnjiči nekog hrvatskog državljanina.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • yellowZG 18.09.2023.

    Sefovi klanova molim vas kandidirajte se na izborima,sposobni ste,za politicare ste sveci po postenju i podjeli para,zamislite imati 4 milijuna mula😅😅😅,muriju,carinu,ma sve.

  • Mate Parlov 😉 17.09.2023.

    da i?

  • Ain Stein_535 17.09.2023.

    Dobra ekonomija.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare