To je to što me zanima!

Zaharova: Zelenski laže oko predaje vojnika iz Azovstala

Napomenula je da Zelenski povlačenje ukrajinskih vojnika iz tvornice naziva "ukrajinskom humanitarnom operacijom", te smatra ovo propagandom koju demonstriraju kijevske vlasti
Vidi originalni članak

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova u eteru radija Sputnik nazvala je lažima i propagandom izjave ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog o predaji vojnika iz Azovstala, piše ruski portal RIA novosti.

>> Više o ratu u Ukrajini pročitajte OVDJE

Napomenula je da Zelenski povlačenje ukrajinskih vojnika iz tvornice naziva "ukrajinskom humanitarnom operacijom".

POD VODSTVOM UKRAJINSKOG STRUČNJAKA Mladom ukrajinskom vojniku šrapnel ušao u lubanju, liječnik iz Zagreba spašavao mu je život

- Ovim izjavama demonstriraju svoje laži i propagandu temeljenu na lažima koje su koristili cijelo ovo vrijeme. To je toliko demonstrativno i razotkrivajuće da prije svega djeluje protiv njih. Ovo pokazuje cijelom svijetu kako su naučili lagati tijekom proteklih godina pod vodstvom prvenstveno američkih i općenito stručnjaka NATO-a - rekla je Zaharova.

UKRAJINSKA HEROINA VIDEO 'Ulazila sam u minska polja da spasim konje. Mršavi i iscrpljenji lutali su Černjihivom'

Smatra da ovu, kako ju naziva, "strašna krvava propaganda" koju demonstriraju kijevske vlasti, nitko ne bi mogao bolje smisliti.

Sugerirala je da su bivši kolege Zelenskog iz Kvartala-95 bili uključeni u pisanje takvih scenarija.

SVJEDOK ZA REUTERS Borci iz Azovstala prevezeni su u bivšu kaznenu koloniju kod Donjecka. Kremlj o svemu šuti

- Vidjela sam ove izjave i, naravno, ovo je remek-djelo. Ovo je očito iz pera onih koji stvaraju. Ovo je Kvartal-95, zar ne? Kako se zove ured? Pišu novu seriju ili neki tekst za njihov sljedeći korporativni party - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ivana 1177 20.05.2022.

    Ova iskače iz paštete. Ružna je, naporna i još laže. 🐔🦃

  • dudina 18.05.2022.

    Zapravo, djelomično laže..sad čitam da rusi spremaju za evakuaciju 200 leševa koji su u Azovstalu

  • dudina 18.05.2022.

    Nije mu prvi puta da laže.... evakuaciju vojnika ne radi suprotna strana .. zašto nisu u ukraini ako su evakuirani?? Zašto su morali razminirati sve mine iznenađenja koje su postavili??

Komentiraj...
Vidi sve komentare