To je to što me zanima!

Zaključana u tijelu: Dobri ljudi za Anitu su skupili 4000 kuna

Na Stjepanovo 2014. djevojka je pala bratu u krilo jer joj je prestalo kucati srce. Anita je na 20-ak minuta ostala bez kisika što je prouzročilo oštećenja na mozgu
Vidi originalni članak

Dao je koliko je tko mogao i nije bilo osobe koja nije sudjelovala. Svi se se odazvali, kažu Alen Haramustek i Mateja Matković. Oni su djelatnici Zimskog tranzicijskog kampa za izbjeglice na Bijelišu, a pokrenuli su akciju za Anitu Herceg (27) iz Slavonskog Broda koja više od godinu dana leži nepokretna. Na Stjepanovo 2014. djevojka je pala bratu u krilo jer joj je prestalo kucati srce. Liječnici su se borili za njezin život četrdesetak minuta, ali Anita je na dvadesetak minuta ostala bez kisika što je prouzročilo velika oštećenja na mozgu. 

Djevojka koja je tad imala oko 65 kilograma spala je na samo tridesetak i u vrlo je lošem stanju. Priča o Aniti, koja je objavljena u 24sata, ne može nikoga ostaviti ravnodušnim.

Mnogi su iskazali želju da pomognu s onoliko koliko imaju, na što im je obitelj Herceg jako zahvalna. Verica Herceg iskreno je zahvalila Alenu, koji je s Anitom išao u školu, i Mateji na dobroj volji koju su pokazali, kao i svima koji su sudjelovali.

Pomoć će joj dobro doći za kupnju bezglutenske hrane kojom se Anita hrani preko peg sonde te za kupovinu sterilnih gaza za previjanje, jer djevojka ima strašne dekubituse. 

Možete pomoći Aniti i njezinoj obitelji  

Račun za uplatu je u PBZ-u na ime Mirko Herceg, IBAN HR3323400093219686685, SWIFT PBZGHR2X s naznakom Pomoć za Anitu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • PT 24.01.2016.

    Samo naprid...

  • Big_Daddy 👊😎 18.01.2016.

    JBM-ti kaj bolest napravi od čovjeka. Prestrašno :-/

  • NDTJ 17.01.2016.

    veoma jednostavno- ako tko ima neka pomigne ako ne, nema zaobide. bez glupih komentara

Komentiraj...
Vidi sve komentare