To je to što me zanima!

Zanosna kriminalka: U mjesec dana počinila je 108 prekršaja

Neki su je usporedili J. Meeksom, najzgodnijim kriminalcem, čija je policijska fotografija zaludila žene diljem svijeta. Uhitili su je zbog provala, krađa i pljački
Vidi originalni članak

Kanađanka Stéphanie Beaudoin (21) je uhićena zbog nevjerojatnih 108 prekršaja koje je počinila samo u kolovozu. Kako piše Le Journal de Montreal, zanosna zločesta studentica uhićivana je zbog ukupno 42 provale, a solidan popis nedjela upotpunjuju optužbe za posjedovanje čak devet ukradenih pištolja. 

Na sudu se pojavila ovog ponedjeljka te joj je na teret stavljeno još šest novih nedjela koja se uglavnom odnose na provale i pljačke vikendica. Stéphanie je navodno provaljivala u društvu trojice maloljetnika, a pred sudom će se ponovno pojaviti 17. studenog. 

Neki su je usporedili Jeremyjem Meeksom, najzgodnijim kriminalcem, čija je policijska fotografija u lipnju zaludila žene diljem svijeta. Mnoge su tada komentirale da, kada ga vide, gube svaki strah, a ne sumnjamo da su i mnogi dečki pomislili isto za neobuzdanu Stéphanie Beaudoin. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Tiranosaurus 20.09.2014.

    Ne vidim niš zanosno na ovim fotkama

  • mancity24 20.09.2014.

    Kad bi mene opljackala prebio bi je

  • 20.09.2014.

    Dobra je,sto je-je. Bit ce prava zvijezda u zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare