To je to što me zanima!

'Žao mi je što je Kolinda bila neugodno zatečena jer sam joj poljubio ruku. Ja sam pristojan'

Kućni odgoj me naučio kako se pozdravlja damu, uz to i bivšu predsjednicu. To je čin pristojnosti. Ništa više ni manje od toga, poručio je Škoro
Vidi originalni članak

Nakon što su objavljene fotografije kako Miroslav Škoro ljubi ruku Kolindi Grabar Kitarović na svadbi sina saborskog zastupnika HDZ-a Ante Deura, gdje je Škoro pjesmom zabavljao goste, bivša predsjednica se oglasila preko prijatelja i rekla da je bila neugodno zatečena Škorinim potezom.

Naime, Škoro i Grabar Kitarović u prošlosti nisu bili u dobrim odnosima, Škoro ju je žestoko napadao u predsjedničkoj kampanji. Škoro je na Facebooku reagirao na Kolindinu izjavu.

NASTAVAK SVAĐE Škoro na Fejsu: Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije

"Žao mi je što gospođa Grabar Kitarović danas preko anonimnih izvora poručuje da je bila neugodno zatečena mojom gestom jer nisam imao takav dojam na mjestu događaja. Kućni odgoj me naučio kako se pozdravlja damu, uz to i bivšu predsjednicu. To je čin pristojnosti. Ništa više ni manje od toga. Bez obzira na njezino naknadno negodovanje, opet bih to ponovio. Kad svi mi koji sudjelujemo u politici konačno shvatimo da nismo neprijatelji nego politički protivnici i da je narodu dosta  naših taština, možda konačno krenemo naprijed", napisao je Škoro.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • barics 04.09.2021.

    on se toliko srozo na svim razinama valjda ga to usrečuje😂😂😂😂😂😂😂

  • obožavatelj24sata 29.08.2021.

    Zamisli nekome žvaliti ruke...

  • laky03348 24.08.2021.

    Škoro i dok čovjek misli da nemožeš niže pasti,ti sve opet iznenadiš,bogami u što si se ti pretvorio,od pjevača u patološkog lažovčinu,a sada se još i dodvoravaš onima koje olajavaš,,ljubiš ruke Kolindi,a švašta si joj rekao,a ona tebi srednji prst pokazalo,,Škoro samo dno si dosegnuo,,niže nejde,,ustvari ide,možeš pasti jedino niže ako se opet u svoju matočnu KPHDZ stranku učlaniš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare