News

Komentari 277

Škoro na Fejsu: Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije

Škoro na Fejsu: Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije

Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata, poručio je Škoro na Fejsu

Nakon što su iz Domovinskog pokreta ranije u četvrtak opet imali sjednicu predsjedništva, na kojoj je Miroslav Škoro bio glavna tema, poručili su da ga mole da stranka ne bude ničiji talac i da im omogući neometani rad.

To je naravno izazvalo novu reakciju Miroslava Škore koji je u Facebook statusu rekao da će ispoštovati sve što su zatražili i da izlazi iz njihovog društva.

- Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata - rekao je.

Škorin status prenosimo u cijelosti

Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti.

Dragi Mario, dragi "stranački prijatelji" iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva. Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića. Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata. Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste "politički zomboidi" samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije. Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno.

P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra.