To je to što me zanima!

"Žao mi je što nismo za mog mandata ušli u EU"

Predsjedniku Stjepanu Mesiću je žao što nismo za njegova mandata ušli u Europsku uniju, ali će to biti posao budućeg predsjednika države i Vlade
Vidi originalni članak

Žao mi je što za vrijeme mog mandata nismo ušli u Europsku Uniju. To će biti posao budućeg predsjednika i Vlade, rekao je Stjepan Mesić koji je u 11 sati glasovao u OŠ Petra Zrinskog u Zagrebu.
- Svom nasljedniku ću dati savjet ako ga bude tražio. Od njega očekujem da se drži Ustava i zakona, jer na taj način može najbolje pomoći Hrvatskoj - kaže Mesić. Dodaje da Hrvatsku ostavlja u krizi jer recesija nije samo uvozna nego smo dijelom i mi sami za nju krivi.
- Novi predsjednik će zajedno s Vladom, ali i domaćim i svjetskim institucijama poput MMF-a, Svjetske banke i europskih razvojnih banaka puno učiniti da Hrvatska što lakše prebrodi krizu - kaže Mesić. Pojasnio je zašto smatra da je recesija i domaći proizvod.
- Hrvatska se previše zaduživala i nije učinjeno ništa da Hrvatska od izrazito uvozne postane izuzetno izvozna privreda - rekao je Mesić. Svog favorita za predsjednika će otkriti nakon izbora, možda već u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • njonjo 28.12.2009.

    Pa da si se malo potrudio mozda bi i usli , ali kako si samo \"spavao\" i bio zauzet oslobadjanjem kriminalaca i dilera .Nebrini mozda ce jednog dana doci neko na vlast ko ce brinuti za narod .

  • user_39293 27.12.2009.

    Antikrist

  • handcream 27.12.2009.

    a meni je zao sto si uopce dobio mandat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare