To je to što me zanima!

Zapalila se štala kod Kistanja, izgorjelo je 90 ovaca i koza

U Čučevu kraj Kistanja u petak oko 15.30 sati izbio požar u štali u kojoj je bilo zaključano 90 ovaca i koza. U blizini nije bilo nikoga, ni vlasnika, ni susjeda
Vidi originalni članak

Rekordne vrućine u okolici Knina pospješuju požare kojima vatrogasci teško mogu doći kraju. Tako je u Čučevu kraj Kistanja u petak oko 15.30 sati izbio požar u štali u kojoj je bilo zaključano 90 ovaca i koza. 

U blizini nije bilo nikoga, ni 54-godišnjeg vlasnika, ni susjeda, pa su sve životinje žive izgorjele. Izgorjela je i krovna konstrukcija zgrade, tako da je šteta potpuna. 

Uzrok izbijanja požara nije utvrđen, pa policija u svom priopćenju navodi da se radi o 'toplinskoj energiji'. Šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nikolina Glasnovic 08.07.2012.

    Ovo je naša Hrvatska stvarnost iz koje se vidi svaki naš jad, jao i bjeda a neznajući o tome o kakvom se covjeku radi ni tko ni sto taj covjek je i on se vidi u svim komentarima, cast izuzecuma o kakvim se ljudima radi koji komentiraju neciju propast, te se takve osobe trebaju zapitati o svom psihickom zdravlju te zatraziti psihijatrijsku pomoc, jer onaj tko se naslasđuje o tuđoj bijedi i propasti, kao i jadu jadnih zivotinja koje su ovim događajem pogodene nemoze se smatrati normalnim covjekom niti ljudskim bicem te duboko zalim da smo takav narod, a unaprijed se ispricavam svim postenim ljudima.

  • PapaŠtrumpf 07.07.2012.

    Gozba za cijelo selo !...i vatrogasce !

  • Emanuella_1 07.07.2012.

    jadne životinje... jadan vlasnik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare