To je to što me zanima!

Zapalio se auto u Vrpolju blizu pumpe: 'Bila je na pumpi, točila plin, zapalila je cigaretu i bum'

Djelatnici Petrola koji su u to vrijeme radili na postaji kažu da ne znaju što se dogodilo jer je sve bilo izvan njihovog vidokruga, a nisu htjeli niti reći koje su gorivo točili u automobil nesretne žene
Vidi originalni članak

Prava drama odigrala se u petak oko 9.20 minuta na cesti Đakovo - Vrpolje u Brodsko posavskoj županiji. Eksplodirao je i gorio automobil Toyota sisačkih registarskih pločica samo nekoliko desetaka metara dalje od Petrolove benzinske postaje.

Do požara došlo uslijed zapaljenja cigarete te plinskih čestica koje su curile u unutrašnjost automobila zbog kvara na plinskim instalacijama, priopćila je brodsko posavska policija. Automobil je u cijelosti izgorio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bio sam u blizini kod sestre kada se čula snažna eksplozija, a potom se vidio i dim. Sve je dolazilo iz smjera benzinske postaje pa sa tamo potrčao. Kada sam došao vidio sam da na cesti gorio automobil, vozačeva vrata su bila otvorena, auto je do pola bio u plamenu - rekao je muškarac koji živi u blizini benzinske postaje.

OČEVID U TIJEKU Zapalio se auto u Vrpolju blizu pumpe, vozačica je ozlijeđena

- Nekoliko trenutaka ranije muškarac koji je stao iza automobila uzeo je ozlijeđenu vozačicu stavio je u svoj automobil i odvezao u bolnicu. Koliko ja imam informaciju, prije eksplozije žena je točila plin u svoj automobil. Platila je i krenula dalje u smjeru centra Vrpolja. Kada je izašla s prostora benzinske postaje na cestu, navodno je odlučila zapaliti cigaretu i kada je upalila upaljač dogodio se "buum". Koliko sam čuo imala je ozlijede po glavi, izgorjela joj je kosa - rekao je.

NIJE BIO VEZAN Mladić (20) poginuo u teškoj nesreći kod tunela Sveti Marko

Na mjesto nesreće, kada su vatrogasci ugasili požar, automobila je u cijelosti izgorio uz policiju očevid je obavio inspektor zaštite od požara. U vremenu od 9.30 do 13 sati, tijekom gašenja požara, promet na cesti D7 se odvijao uz regulaciju jednom kolničkom trakom.

Djelatnici Petrola koji su u to vrijeme radili na postaji kažu da ne znaju što se dogodilo jer je sve bilo izvan njihovog vidokruga, a nisu htjeli niti reći koje su gorivo točili u automobil nesretne žene.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Dalibor0704 12.02.2022.

    Nadam se da ima atest za instalacije. Ipak, plin ima miris, pa ako ga nije osjetila možda je pozitivna.

  • ajetodoo 12.02.2022.

    Kakva bi to bila baba vozač , a da nema čik u čubama?!

  • 11.02.2022.

    Prije nekoliko godina, u Novoj Branimirovoj u Zagrebu lik dimi cigaretu kraj ulaza u benzinsku postaju. Izgrdim lika, on ne trza, glup kao panj. Ulazim i pitam djelatnike zašto ništa ne poduzimaju, a oni tupog pogleda, rezignirano sliježu ramenima. Rekoh da ću pozvati policiju. Nitko ne trza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare