To je to što me zanima!

Zapalio se autobus kod Crikvenice, nema ozlijeđenih

Autobus Autotransa se zapalio u nedjelju oko 19.30 sati na DC8 u mjestu Klanfari kod Crikvenice. Vatra je buknula u prostoru motora. Gašenje je u tijeku
Vidi originalni članak

Prvo se počelo iskriti, a zatim se autobus zapalio. Nije bio baš ugodan prizor, no mislim da su svi putnici izašli i da je na kraju sve prošlo u redu - rekla nam je čitateljica koja je snimila fotografiju autobusa u plamenu.

Autobus Autotransa se zapalio u nedjelju oko 19.30 sati na DC8 u mjestu Klanfari kod Crikvenice. Vatra je buknula u prostoru motora. Ozlijeđenih nema. Gašenje je u tijeku, a promet je u prekidu, izvijestila je PU primorsko-goranska.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Beauty_Ass 01.07.2012.

    baš jučer komentiram Poljski bus kako se dimio kao du su grah kuhali,ha,ha,ali i domaći se očito lože..

  • NikoŠimac 01.07.2012.

    Ja sam bas u to vrijeme krenuo sa mora k kuci...Prvo smo mislili da je masovna guzva te je policija prosla kraj nas.Prvo smo pomislili da su dosli rascistiti kolonu te smo najedamput uocili gusti crni dim.Smrdilo je po zapaljenim gumama.Morali smo se okrenuti.Mislili smo da je bio masovni sudar ali srecom nitko nije mrtav.Bogu hvala.OVI BUSEVI U ZADNJE VRJEME SAMO GORE

  • korzo_ 01.07.2012.

    Čudno za Autotrans, vozim se svakodnevno njihovim autobusima i karta u jednom smjeru je 28 kn za 14 km tj 20 minuta vožnje, mogli bi onda servisirati vozila, drugog autoprijevoznika u mjestu nema, pa školsku djecu prevoze zajedno s putnicima, linije su svaka tri sata, a neki dan vidim razbijen prozor na jednom od autobusa, sav u krhotinama-samo što se ne rasipa i isto je vozio. Čudo što sve rade ti prijevoznici, kao da voze krumpire, a ne ljude, radi zarade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare