To je to što me zanima!

VIDEO Planuo bus u osječkom dvorištu: 'U ulici je puno djece, a vatra je zahvatila i dio kuće'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Taj autobus dugo stoji u tom dvorištu i već je godinama pretrpan papirima, drvećem i građevinskim materijalom. Kad je počelo gorjeti, izašla sam na balkon i vidjela da je sukljao veliki crni dim, ispričala nam je čitateljica
Vidi originalni članak

Autobus koji je bio parkiran u dvorištu kuće u Ilirskoj ulici u Osijeku zapalio se u srijedu oko 14.30 sati. Kako su nam rekli iz PU Osječko-baranjske, autobus nije služio za prijevoz, već je bio neispravan i parkiran u dvorištu, dok su nam čitatelji ispričali kako autobus ondje stoji već godinama. 

- Taj autobus dugo stoji u tom dvorištu i već je godinama pretrpan papirima, drvećem i građevinskim materijalom. Kad je počelo gorjeti, izašla sam na balkon i vidjela da je sukljao veliki crni dim. Vatra je bila toliko jaka da je zahvatila i dio kuće - kaže čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar autobusa u dvorištu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz JVP Osijek rekli su nam kako je vatra zahvatila i dio greda na kući, no nije se proširila na ostatak. Vatra je pod kontrolom, no ondje su još vatrogasne snage iz DVD-a Donji grad. 

- Problem je što se to dogodilo u gusto naseljenoj ulici gdje ima puno djece. Još sve smrdi po paljevini, a nije ni čudo jer je u jednom trenutku dim bio toliko gust da se nisu vidjele susjedne kuće - dodala je čitateljica. 

 

Kako je došlo do požara, znat će se nakon očevida koji će se provesti nakon što vatra bude u potpunosti ugašena. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 21.04.2022.

    Kazna vlasniku

  • Koronaprevara 20.04.2022.

    Naslov top za babe

  • spaceos 20.04.2022.

    Hvala Bogu nitko nije stradao !

Komentiraj...
Vidi sve komentare