To je to što me zanima!

Zarada na oluji: Reklamiraju se terenci, ljuta piletina, 'ljubići'...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Raditi se mora: Američke kompanije još jednom pokazuju snalažljivost bez obzira na izvanredne okolnosti. Preko Twittera objavljuju reklame prilagođene vremenu
Vidi originalni članak

"Oluja svih oluja" pod imenom Juno zahvatila je istočnu obalu SAD-a. Pada gust snijeg, a prema nekim prognozama moglo bi ga biti do čak 90 centimetara. Zbog izvanrednih okolnosti stanovnicima New Yorka zabranjeno je voziti automobile , a jedina vozila koja se smiju kretati gradom su ona hitnih službi.

Dok vani vlada "bijela kataklizma", stanovnici su uglavnom zatvoreni u svojim domovima. Iako mnogi od njih nisu otišli na posao, američke kompanije još su jednom pokazale kako se raditi mora , bez obzira na izvanredne okolnosti.

Kako bi objavljivali najnovije informacije o oluji, korisnici Twittera koriste hashtag #Snowmageddon2015 , ali koriste ga i kompanije kao idealan kanal za reklamiranje svojih proizvoda koji su, eto, idealni za trenutačnu situaciju.

Bijeg na more ili ljuta piletina?

Mercedes Benz tako je pod hashtagom #Snowmageddon2015 objavio video svog terenca koji se izvrsno probija kroz snijeg, softverska kompanija poručila je da se preko njihovog GoToMyPc programa možete spojiti na svoje računalo na poslu i raditi od kuće dok je hotelski lanac Hilton objavio fotografiju zalaska sunca nad morem uz poruku "Ako želite pobjeći sada...".

- Ništa nije dobro kao začinjena piletina koja će vas zagrijati - napisao je na Twitteru restoran Popeyes Chicken, a prodavač digitalnih knjiga eBook Romance preporučio ljubavni roman za kraćenje vremena u zatvorenom prostoru.

Jako dobra zarada čak i na elementarnoj nepogodi

Iako su brojne trgovine zatvorene, a velik broj ljudi nije na svojim radnim mjestima, uopće ne treba sumnjati da će američke tvrtke i na ovoj elementarnoj nepogodi jako dobro zaraditi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 80

  • 29.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Netkojević 27.01.2015.

    I mi u Hrvatskoj bi profitirali kao poslijesniježni profiteri.

  • prestige1 27.01.2015.

    ljuta trava,na ljutu ranu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare