To je to što me zanima!

Zarađivala kao striptizeta, a uzimala socijalnu pomoć

Britanka s dvoje djece na sudu je rekla kako je samo tako mogla vratiti dugove koje joj je ostavio dečko zlostavljač. Sad radi kao medicinska sestra
Vidi originalni članak

Britanka Rebecca Buroes (29) prevarila je državu za 7000 funti (60.000 kuna). Primala je pomoć za nezaposlene i nije morala plaćati porez. Istovremeno je zarađivala kao striptizeta. Na sudu se pojavila u uniformi medicinske sestre. Kaže da se riješila štikli kako bi skrbila o drugima. Neosnovano je tražila pomoć, ali se branila kako je to napravila da bi platila dugove.
- Dečko me zlostavljao tri godine, jedino tako sam mogla vratiti dugove koje mi je ostavio, a da ne uskraćujem djecu - rekla je.
Ministarstvo rada počelo je istraživati majku dvoje djece iz Newtona u rujnu 2006. godine nakon što su primili dojavu. Otkrili su da radi kao egzotična plesačica u Exeteru. Kasnije je priznala da je radila i u striptiz klubovima Wisperz i Temptations. Međutim, tvrdi da tamo nije zarađivala više od 250 funti (2000 kuna) tjedno. Presuda je odgođena za mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • stara50 04.11.2009.

    žena je radila i \"krala\" državi i odma s njom na galge, a naši političari ne rade, kradu od naroda i nikom ništa

  • trocaderro 04.11.2009.

    Jel radila u Hrvatskoj pa su je isplacivali u kunama?U kojem gradu u Cro je radila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare