To je to što me zanima!

Svi koji su bili s Brnjac za sada su negativni na korona virus

Još nije stigao nalaz ministrice Obuljen Koržinek, koja se testirala u poslijepodnevnim satima. Ministri Aladrović i Ćorić, kao i državna tajnica Gras nisu još testirani jer im je određena mjera samoizolacije
Vidi originalni članak

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac pozitivna je na korona virus, otkrilo se u nedjelju navečer, a u subotu je bila na sastanku s brojnim članovima Vlade. Dan kasnije, svi pristigli nalazi ljudi koji su bili s njom na sastanku su negativni.

KORONA U VLADI Ministrica Brnjac je pozitivna, a dva ministra su u samoizolaciji

Njima je prvotno bila određena mjera pasivnog nadzora izuzev troje ljudi, ministrima Josipu Aladroviću i Tomislavu Ćoriću te državnoj tajnici Tereziji Gras. Njima je određena samoizolacija.

- Tijekom cijelog trajanja sastanka svi sudionici nosili su zaštitne maske. Po odluci epidemiologinje, na ostale sudionike sastanka i članove Vlade koji su bili na udaljenosti većoj od 2 metra od ministrice Brnjac odnosit će se pravila pasivnog nadzora te preporuka o pojačanom nadzoru zdravstvenog stanja, uz obavezno testiranje na koronavirus - poručili su u nedjelju iz Vlade, a dan nakon otkrilo se kako zasad svi imaju negativan nalaz.

Testirali su se Andrej Plenković, Radovan Fuchs, Nina Obuljen Koržinek, Vili Beroš, Nataša Tramišak, Oleg Butković, Ivan Malenica, Mario Banožić, Tomo Medved, Zdravko Marić, Darko Horvat, Boris Milošević, Marko Milić, Zvonimir Frka Petešić, Tena Mišetić,, Andreja Metelko Zgombić, Zvonimir Savić, Ivona Ferenčić, Ivan Krznarić, Gordan Grlić-Radman.

Još nije stigao nalaz ministrice Obuljen Koržinek, koja se testirala u poslijepodnevnim satima.

Ministri Aladrović i Ćorić, kao i državna tajnica Gras nisu još testirani jer im je određena mjera samoizolacije.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • k_beauty 26.10.2020.

    Jedna pozitivna vijest, nadam se kako će ubrzo poceti padati broj zaraženih.

  • Artemidaa 26.10.2020.

    Želim brz oporavak ministrici, a za sve koji još uvijek ne vjeruju neka pogledaju malo situaciju oko sebe.

  • Klečka_vještica 26.10.2020.

    Trenutak nepažnje je dovoljan, neki imaju jaci imunitet a neki slabiji, ovi hejt komentari su totalno bespotrebni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare