To je to što me zanima!

Zaštićeni svjedok nije došao, odgodili su suđenje Svilanu

Sinišu Svilana, podsjetimo, USKOK tereti da je od Šelebaja, u periodu od kraja 2004. do kraja 2007., primio 262.000 eura u zamjenu za prikazivanje emisija
Vidi originalni članak

Zaštićeni svjedok pod pseudonimom Krešo u ponedjeljak nije došao na suđenje Siniši Svilanu. Ispričao se zbog bolesti. Suđenje Svilanu, bivšem direktoru programa NoveTV, se nastavlja u utorak kada bi trebala svjedočiti Svilanova supruga Silva Mustapić. 

Krešo je, podsjetimo, u istrazi navodno teško teretio Svilana, ali je istražiteljima navodno ispričao i da su od Core medije honorare "opranog" novca primali neki političari, dužnosnici državnih tvrtaka, izdavači i kolumnisti zaposleni u tiskanim medijima, a među kojima navodno i dvoje bivših čelnika s HRT-a.

Svilana, podsjetimo, USKOK tereti da je od Šelebaja, u periodu od kraja 2004. do kraja 2007., primio 262.000 eura u zamjenu za prikazivanje emisija "Jedan na jedan", "U sridu" i "Istraga", pri čemu je za svaku emisiju navodno dobivao po tisuću eura.  

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rijeka36 22.01.2013.

    WOMANIZER, ja se uopce neljutim, u sudskom procesu (u pravnim drzavama zasnovano na RIMSKOM pravu) nema nista figurativno,ili je kriv ili NE, ili NEMA DOKAZA, NAJVECI ZLOCIN JE OSUDITI NEKOGA KOJI NIJE POCINIO ZLOCIN ! ! ! Bog.

  • WOMANIZER 22.01.2013.

    zar se ovom svilanu uopće treba suditi?? pa po faci mu se vidi da je kriminalac!

  • kozaribok2 21.01.2013.

    A Dijana direktorica Core Medie nezna nista,ona je samo potpisivala,ma sve je to bagra za przun

Komentiraj...
Vidi sve komentare