To je to što me zanima!

Zaštitar AKD-a je slučajno propucao zid PBZ banke

Zaštitar (58) AKD zaštite za primopredaje pištolja u PBZ-u prilikom kontrolnog okidanja slučajno je ispalio metak koji je uletio u parfumeriju Brosandi
Vidi originalni članak

Zaštitar (58) AKD zaštite za primopredaje službenog pištolja u ponedjeljak oko 13 sati u Privrednoj banci Zagreb u Dubravi prilikom kontrolnog okidanja slučajno je ispalio metak iz pištolja. Zrno je probilo zid i prošlo u parfumeriju Brosandi, u kojoj je radila R.H. (41). Srećom, metak nije nikog pogodio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bibek 08.04.2009.

    a ti \"maxabc\" si \"kao\" pametan.

  • maxabc 08.04.2009.

    A znamo već tko su zaštitari,nepismeni uglavnom, bivše propalice i huligani, prošli večernju školu i sad su KV zaštitari- podizači rampi. Moš mislit.... ta nas raja \"čuva\". Ne znam koliko su efikasni. Svako toliko eto vjesti, zaštitarima oteli novac, Zaštitar ukrao vreću sa novcem, Zaštitar si propucao prst.... i tako da ne nabrajam. Dvije bi nacrtane ovce izgubili. Sve ih poznajem u mom gradu i osobno i jako dobro znam koji su to tapijaši,Ni jedan nije normalan, svaki, ama baš svaki ima kriminalni dosje i poneku mentalnu bolest, boli glava od njih .

  • outrager 07.04.2009.

    kakvi su to zidovi kad ga tako probije???

Komentiraj...
Vidi sve komentare