To je to što me zanima!

Zaštitari tukli mladiće ispred kluba u Zagrebu, oglasila se policija: 'Istražujemo incident'

Više o tome ne možemo reći jer smo sve činjenice tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja dužni čuvati kao tajnu, poručuju iz policije...
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija potvrdila je da istražuje incident ispred narodnjačkog kluba H2O, gdje su redari u noći na nedjelju pretukli petoricu mladića.

Slučaj je policiji prijavila majka trojice od petorice pretučenih mladića.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka policija potvrdila je Hini da o tome imaju saznanja te provode kriminalističko istraživanje. 

"Više o tome ne možemo reći jer smo sve činjenice tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja dužni čuvati kao tajnu. Trenutno provodimo izvide", rekli su u policiji, dodavši da će o slučaju izvijestiti Državno odvjetništvo.

UŽAS U ZAGREBU VIDEO Zaštitari brutalno tukli mladiće ispred zagrebačkog kluba: 'Brat mi je ležao krvav'

- Brat mi je ležao na podu sav krvav, a zaštitari nisu dali da mu priđem. Njih šest je stajalo oko njega i nisu dali da mu priđem, u dahu nam je prepričao Tin Brajčić, jedan od petorice mladića kojeg su u nedjelju oko 3 sata ujutro pretukli zaštitari. Ovdje pročitajte više o temi.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • neidemdalje 27.09.2023.

    problem je što policija ne poduzima ništa protiv tvrtki koje su dužne podnijeti izvješće inspektoratu mup-a ako je došlo do korištenja tjelesne snage a tvrtke to ne rade i nikom ništa...

  • urnebes 26.09.2023.

    ovaj slučaj izgleda kao da iz topa pucaš na vrapce, pijani klinci jedva se drže na nogama, a ovi mišićavi s vakumom u glavi iživljavaju se intezitetom koji je opasan za život, a razvališmo se pričajuć kako živimo u civiliziranom društvu, da to nije tako naj boljese vidi koliko ih ovaj barbarski čin ne osuđuje.

  • ČA!! 26.09.2023.

    To su pič…. jaki su samo kad ih je više a i znaju dobro na kome mogu graditi svoj imidž…

Komentiraj...
Vidi sve komentare