To je to što me zanima!

Zaštitari zabranili Veljku Jančiću da uđe na HRT

Veljko Jančić je jedan od kandidata za ravnatelja HRT-a, a v.d. glavnog ravnatelja, Josip Popovac, je rekao zaštitarima da ga ne puštaju u zgradu
Vidi originalni članak

Zaštitari HRT-a spriječili su u četvrtak ulazak Veljka Jančića u zgradu televizije na zagrebačkom Prisavlju. Jančić je jedan od kandidata za ravnatelja HRT-a, a trebao je biti na objavljivanju kandidature. Član Programskog vijeća HRT-a, Hašim Bahtijari, rekao je kako je pokušao Jančića povesti u svom autu , ali ga ipak nisu pustili u zgradu. Jančić je bio urednik koordinator emisije Hrvatska uživo, a nedavno je dobio otkaz zbog navodnog varanja na putnim nalozima. Otkazni rok mu traje do 2. svibnja te je još zaposlenik HRT-a, ali mu v.d. glavnog ravnatelja, Josip Popovac, navodno brani ulaz.
Na treći natječaj za glavnog ravnatelja HRT-a je stiglo 20 prijava, a zbog hitnog postupka za izbor ravnatelja će sljedeći tjedan obaviti razgovore s kandidatima. Dvije prijave su odbili.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drug Tito_1 29.04.2010.

    nek žive od rada a ne od naših pretplata koje treba ukinut!

  • MpH 29.04.2010.

    Mažnjavaju u tom politički vođenom HRT-u svi! Ta muljaža s putnim nalozima nije novost (radi se to u svim državnim firmama), po tome bi trebalo dobit pola prisavlja otkaz.

  • plavi cvijet 29.04.2010.

    Mislim da sam čitala da je radi 15.000 Kn smijenjen. Kako ona Ana iz sindikata nije smijenjena? Gdje su ostali sa HTV-a koji su mažnjavali puno više? Ugovora o djelu kao u priči, nema valjane dokumentacije i izvještaja, a sad nam radi ovog iznosa mažu oči kako je sve pošteno. Svatko je kriv tko uzima, ali zakon mora biti za sve jednak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare