To je to što me zanima!

Zašto je slom pučana u EU prestrašio Plenkovića: Više nije siguran kako će do položaja

NOVI EXPRESS Sve to znači da nipošto ne treba isključiti mogućnost da premijer i nakon sljedećih izbora ostane u Hrvatskoj, na čelu još jedne HDZ-ove vlade, unatoč bezbrojnim korupcijskim aferama i nesposobnosti ministara
Vidi originalni članak

Nastavak političke karijere aktualnog hrvatskog premijera u Bruxellesu, gdje ga navodno čeka visoka pozicija u jednoj od ključnih institucija Europske unije, nešto je što se kod nas uzima zdravo za gotovo, unatoč činjenici da je sam premijer Plenković, iako ne baš uvjerljivo, u nekoliko navrata pokušavao demantirati takve planove, koji dovode u pitanje njegovu vjerodostojnost na poziciji čelnika izvršne vlasti u Hrvatskoj.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • ilmare 21.05.2022.

    Ajd,bolje da se dogodio slom pucana u EU dok nije Plenković na čelu. Tako da ga bar za ovo ne odgpvara...

  • 21.05.2022.

    Realnije pitanje je zašto nikoga ne brine kako i na koji način funkcionira ova vlada i cijela država. Gdje smo danas i kako živimo…….

  • Luna777 21.05.2022.

    Plenković je stvoren za Brisel, ali bome ne za premijera, jer stalno se okružuje nesposobnim ministrima, da li namjerno ili nenamjerno ne znam, te ispada kao da mu nije dovoljno stalo do boljitka Hrvatske, i ima premalo empatije za "svoj" narod. Ministri (njih čak 20-tak) su uhvaćeni sa prstima u pekmezu, a on umjesto da ih smjeni brani ih dok ih zapravo javno mnijenje ne smijeni. Svejedno mi je kuda će ili neće otići Plenković, no, ne želim HDZ-u još jednu pobjedu na slijedećim izborima. Previše se u HDZ-u namnožilo kleptomana u odijelima za vrijeme njegovog mandata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare