To je to što me zanima!

Zašto se predomislio? Evo što je Lacković prije pisao o Mariću

Nezavisni Lacković je u srijedu rekao kako će ipak glasovati za protiv Marićeve smjene. Tvrdi da je promijenio mišljenje nakon što mu je Nikola Grmoja prijetio
Vidi originalni članak

Ministre Z. Mariću otiđite iz Vlade - šofer iz Dukata je na vrijeme otišao, a Gazda nije - sada vas žrtvuje, a vi ne radite svoj posao nego šaljete inspekcije na krive adrese. G. Cvitan ispišite svog sina iz Agrokora ili da ja ispišem svojeg sina iz škole i odem iz RH!, napisao je na društvenim mrežama 12. travnja Željko Lacković. Iako je tada bio žestok zagovaratelj smjene ministra Marića, izgleda da se u međuvremenu nešto promijenilo. Nezavisni Lacković je u srijedu rekao kako će ipak glasovati protiv Marićeve smjene.

Lacković tvrdi da mu je Grmoja prijetio pa je zato promijenio mišljenje.

- Nisam vam prijetio, nazvao vas je Milan iz bolnice i rekao vam za koga ćete glasati - poručio je Grmoja Lackoviću.

Lacković mu je odgovorio da "ima svoju glavu s kojom razmišlja", a da se predomislio i da ipak neće glasati za opoziv Zdravka Marića, i to, kako je naveo, jer mu je Grmoja prijetio.

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • BorisŽnidaršič 04.05.2017.

    Siguran sam da se Lacković neboji prijetnji Grmoje,očito mu je nešto obećano,pa je stoga promijenio stav. Žao mi je što je to tako mislio sam da se nemože kupiti.

  • Marko EU 04.05.2017.

    Ma nije nista samo su mu obecali da nece objavit neke socne detalje o njemu i da to sto je izdaica ce se brzo zaboravit.

  • InUtero 04.05.2017.

    Opet je Obavještajno podzemlje vrhunski odradilo posao.. Pitanje je samo da li "prijateljsko uvjeravanje", prijetnje, ucjene, uhljebljenje ili šesteroznamenkasta cifra u Eurima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare