To je to što me zanima!

Zašto Strašnik nije dobio tople obroke? 'Nitko nije prijavio da trebaju. Od danas ih stiže 160'

Mladen Pavić je pojasnio da nitko nije prijavio da u naselje treba isporučiti tople obroke, te da se popisu za kojeg je zadužena kooordinatorica iz Grada Petrinje među 29 prijavljenih mjesnih odbora nije nalazio i Strašnik
Vidi originalni članak

Danas će već biti isporučeno 160 porcija toplog obroka za Strašnik kod Petrinje, kao i svih sljedećih dana, kazao je Mladen Pavić, glasnogovornik Stožera za otklanjanja posljedica potresa, te pojasnio da se na popisu broja obroka kojeg dobivaju od Stožera civilne zaštite nije nalazio Strašnik.

Naime kako smo izvijestili mještanima niti do nedjelje nije stizala hrana koju priprema Pleter već su im hranu u nedjelju pripremili i oko 18 sati dovezli članovi Bad Blue Boysa. U mjestu nisu znali gdje je "zapelo", trebaju li sami ići negdje po hranu ili pak čekaju dostavu.

NAVIJAČI SU SE ORGANIZIRALI Pleter zaboravio na Strašnik: Danas im nisu donijeli obroke, pa im večeru spremili BBB-ovci

Pavić je pojasnio da nitko nije prijavio da u naselje treba isporučiti tople obroke, te da se popisu za kojeg je zadužena kooordinatorica iz Grada Petrinje među 29 prijavljenih mjesnih odbora nije nalazio i Strašnik.

Inače su u Strašniku hranu iz donacija pripremali volonteri koji su otišli u petak, a nitko nije prijavio da su im od tada potrebni topli obroci. U subotu su u naselju boravili lovci pa su im i oni pripremili hranu, no niti tada niti u nedjelju nitko nije Strašnik stavio na popis za dostavu toplih obroka.

- Kada smo vidjeli u nedjelju da u Strašniku nisu dobili hranu odmah smo ih kontaktirali i utvrdili da ih nitko nije prijavio za dodjelu toplih obroka. Sada je to riješeno i u Strašniku će ubuduće dobivati tople obroke. Inače sve što Pleter dobije na popisu od Stožera, broj potrebnih obroka po mjesnim odborima se i pripremi - zaključio je Pavić.

POGLEDAJTE VIDEO: PRIČA O KUHARIMA VOLONTERIMA 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mily 18.01.2021.

    oni za sve imaju opravdanje, a vi nesretnici gladujte

  • velebita vila 18.01.2021.

    Sramota, baš me zanima što bi bilo da nisu odnijeli u Majske poljane? Branka bi odmah dovela TV ekipu... ovako nikom ništa.

  • ZG U SRCU 18.01.2021.

    Iz koje je rupe izasel ovaj Pavic!!! Jel on zamjenik Trutu ili Medvedu!Nego da, gdje je Trut nestal?? Kaj su mu zabranili govoriti u javnosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare