To je to što me zanima!

Zatražili promatranje: Edi Mišić će nekoliko dana biti u Vrapču

O zahtjevu je obaviješten i zatvorski sustav, a sada se čeka odgovor iz Vrapča o slobodnom terminu. Mišića sumnjiče za ubojstvo Meksikanke Selene Macedo
Vidi originalni članak

Doznajemo kako je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu u srijedu od psihijatrijske klinike Vrapče zatražilo opsežniju opservaciju Edija Mišića za kojeg se sumnja da je u kolovozu 2012. na splitskom Marjanu ubio i zakopao Meksikanku Selenu Macedo Graciano. O upućenom zahtjevu je obaviješten i zatvorski sustav, a sada se čeka odgovor iz Vrapča o slobodnom terminu. 

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o višednevnoj opservaciji čiji se rezultati čekaju 15 do 30 dana.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • MateSantoz 11.11.2012.

    Ovdje se očito radi o povredi čl. 2. Konvencije za zaštitu ljudskih prava i temeljenih sloboda - pravo na život osobama koje se nalaze u ustanovama pod nadležnošću države.

  • MateSantoz 05.11.2012.

    Strah me je za pacijente koji završe u bolnici Vrapče! Iskreno ih žalim, jer to su samo bolesni ljudi koji nisu apsolutno ništa krivi. U svakom trenutku mogu naletjeti na serijske ubojice i monstrume koji se u krugu bolnice slobodno šeću i dalje rade ono što naume, a da ne odgovaraju nikome. Ne želim ni pomisliti što se sve dogodilo mladoj nedužnoj pacijentici prije nego je završila u vreloj vodi u kotlovnici usred bolnice Vrapče.

  • MarijoLasan 05.11.2012.

    In Memoriam Marina Vete

Komentiraj...
Vidi sve komentare