To je to što me zanima!

'Tražimo smjenu Kuščevića i nadamo se političkoj mudrosti'

Što se tiče Kuščevića, koristio je politički utjecaj za svoju osobnu korist. To se vidi iz svih medijskih natpisa. Tražit će se da ne bude više član Vlade, kaže Štromar
Vidi originalni članak

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja i član HNS-a Predrag Štromar u Svetom Martinu na Muri, iznio je zaključke Predsjedništva stranke u kojima je jasno kako će od premijera zatražiti smjenu ministra uprave Lovre Kuščevića:

ANDREJ POROPAT (HNS): 'Dosad otkriveno o Kuščeviću nije za smjenu, to je za pritvor'

- Ne tražimo njegovu kaznenu odgovornost, to rade nadležna tijela, ali iz svega što se vidi, najvjerojatnije je koristio politički utjecaj zbog osobne koristi i to je za nas neprihvatljivo. Siguran sam da će biti dovoljno političke mudrosti da se povuče pravi potez. Drago mi je da su predsjednica i Darinko Kosor prihvatili našu inicijativu za smjenu, rekao je Štromar i dodao:

KOMENTIRALA KUŠČEVIĆA Kolinda: Svaka javna funkcija nosi i svoju moralnu obavezu

- Siguran sam da će biti dovoljno političke mudrosti u koaliciji, nećemo trebati raspravljati o potpisima. Što se tiče Kuščevića, koristio je politički utjecaj za svoju osobnu korist. To se vidi iz svih medijskih natpisa. Tražit će se da ne bude više član Vlade, rekao je Štromar.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • darko darko 01.07.2019.

    Bute završili ko' most, samo serite.

  • NenadZG 01.07.2019.

    Zašto je Štromar ikome bitan????

  • najiram 10 01.07.2019.

    mi očekujemo da fgasiš televizora i prestaneš mljeti bedastoće...te da katastar natiraš dA Ti lijenćine ništ koristi počnu delati i upisivati promjene kulture...ne da sam več triput platil promjrnu iz vočnjaka u gadilište a vuče se od 80 g. i dobil papire o promjeni a nikad nisu zemljište promjenili..i dan danas je vočnjak...toliko o radu katastra i vjerodostojnisti tog tijela...zapravo gruntovno vlasništvo je jedino točno i gruntovne kopije plana...katastri su očaj očaja..sve čestice su umanjene za jedan metar...a sve u cilju velike pljačke seljaka i oduzimanje zemlje od strane fašističke partije..i fašistićkih partijaca...gospon štromar čkomi dosta nam je tvojih bedastoča...počni ganjati državne službe kaj bodu delali svojega posla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare