To je to što me zanima!

Zatvoren tunel Marjan, teret iz kombija otkinuo je ventilator

U splitskoj policiji se doznaje kako je teretni kombi tunelom vozio iz smjera Spinuta prema gradskoj četvrti Meja, kada je svojim teretom zapeo za veliki stropni ventilator i otkinuo ga s postolja
Vidi originalni članak

Splitski tunel Marjan u četvrtak je od 14 sati zatvoren za sav promet, zbog sanacije oštećenja uslijed prometne nesreće kada je teret na kombiju zapeo za ventilator i otkinuo ga, ali je ostao visjeti u zraku pa nitko nije ozlijeđen.

U splitskoj policiji se doznaje kako je teretni kombi tunelom vozio iz smjera Spinuta prema gradskoj četvrti Meja, kada je svojim teretom zapeo za veliki stropni ventilator i otkinuo ga s postolja.

Ventilator srećom nije pao kolnik, već je ostao visjeti u zraku, pa nitko nije ozlijeđen.

Policija je odmah tunel ispraznila od svih vozila, a na teren su izašli radnici koji pokušavaju otkloniti iznenadni kvar.

Dok se oštećeni ventilator ne ukloni tunelom se neće prometovati, ističu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • duje912 09.12.2016.

    na kraju će bit da su tuneli trebali bit 2m viši ali je neko smanjio visinu za jeftiniju izgladnju a razliku prebacio na svoj of-šor račun.

  • John Doe Jr. 08.12.2016.

    sad bu popravak sigurno koštao 55000000 eura

  • lotus_1 08.12.2016.

    Ma to je neki ekstra big foot kombi sa krovnim prozorom prošao kroz tunel. .:))) ....a budalaština majko mila iza svakog ugla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare