To je to što me zanima!

Zatvorene škole, veliki problemi u prometu: Žestoka oluja stigla je u Ujedinjeno Kraljevstvo...

Na otočju Shetland čak su preventivno zatvorili škole, a očekuju se i veliki problemi u morskom prometu. Brojni vlakovi su otkazani, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ima otkazivanja i u zračnom prometu...
Vidi originalni članak

Ujedinjeno Kraljevstvo na udaru je oluje Pia. Za većinu države oglašen je žuti meteoalarm, očekuju se da će vjetar puhati i do 130 km/h...

POGLEDAJTE VIDEO: Poplave u Indiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na otočju Shetland čak su preventivno zatvorili škole, a očekuju se i veliki problemi u morskom prometu. Brojni vlakovi su otkazani, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ima otkazivanja i u zračnom prometu. 

CESTAMA SAD PLOVE ČAMCI VIDEO Velike poplave izazvale su kaos na jugu Indije: Dronom snimili razmjere katastrofe...

- U većini države očekuju se udari vjetra do 100 km/h. Najjači udari očekuju se u Škotskoj i sjevernoj Engleskoj. piše Independent.

Policija i druge službe imaju pune ruke posla. Kod Coventryja je stablo palo na auto i vozač je ozlijeđen, problema u prometu ima i u Sjevernoj Irskoj.

Vlasti su upozorile građane da prate vremensku prognozu i pripreme se prije odlaska na put. 

- Puno ljudi za praznike putuje, savjetujemo im da prije odlaska na put svakako provjere prognozu - poručuju meteorolozi.

JAKI UDARI VJETRA VIDEO Megaoluja u Argentini i Urugvaju nosi sve pred sobom

Iz britanske meteorološke službe također su najavili kako očekuju bijeli Božić. Snijega bi trebalo biti, ali ne previše. Tek toliko da stvori bijeli pokrivač.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Fra Petar 21.12.2023.

    Auuu koja laz lol! Frend u Londonu sa zenom odsjeli u onom nasem hotelcicu, Ravna Gora koji je na Holland Parku, kazu da je toplo i da puse vjetric. Hahaha! Kako lazuuuu!

  • Prekobicnjak 21.12.2023.

    imaju oni kolonija u toplim krajevima za preseliti se.

  • kravasutra 21.12.2023.

    Da hoce I kod nas, sve pozatvarati radi nevremena na par dana 

Komentiraj...
Vidi sve komentare