To je to što me zanima!

Zatvoreni ugostiteljski objekti u Zagrebu: Kafići i ulice prazni

Kafići su zatvoreni i zjape prazni. Velika većina poslovnica u trgovačkim centrima također. Ulice grada Zagreba neuobičajeno su puste što samo potvrđuje svijest građana o pandemiji korona virusa
Vidi originalni članak

U četvrtak 19. ožujka na snagu je stupila zabrana rada svih ugostiteljskih objekata u Republici Hrvatskoj. Vlada RH i Nacionalni stožer donijeli su preventivnu odluku u pokušaju suzbijanja korona virusa, koja se odnosi na prestanak rada u ugostiteljstvu na najmanje 30 dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od ponoći je na snagu stupila odredba kojom se zatvaraju ugostiteljski objekti i trgovine, osim prehrambenih i ljekarni, te se otkazuju javna okupljanja i sportski događaji.

Ulice grada Zagreba stoga su neuobičajeno puste i prošetate li strožim i širim centrom, dobit ćete potvrdu da se građani glavnog grada uvelike pridržavaju odredbi i ostaju kod kuće ako baš ne moraju izaći.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Kafići su zatvoreni i zjape prazni. Velika većina poslovnica u trgovačkim centrima također. Tek poneki avanturisti još su se jučer zaputili na izlet u centre dok je većina ipak ostala kod kuće ili provodila vrijeme u prirodi.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Za državu kao što je Hrvatska, čijim građanima je ispijanje kave ugrađeno u identitet, ovo je neka nova i nesvakidašnja situacija. No, izgleda da se za sada jako dobro nosimo sa svime.

Pitanje je jedino u kojoj mjeri i s kakvim posljedicama će se kriza odraziti na poslovanje istih te koliko će ugostiteljskih objekata i obrta preživjeti udar.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Selo_malo 20.03.2020.

    Ovako je i prije ove pandemije izgledao jedan Zurich radnim danom u radno vrijeme!

  • nori 🖖 19.03.2020.

    Bunker kod Bare radi !

  • Kjkrc 19.03.2020.

    A vincek u dankovečkoj radi 👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare