To je to što me zanima!

Zaustavili državljanina BiH kraj Karlovca, našli mu 2 kg heroina

Mladića (28) su prometni policajci zaustavili u blizini naplatne postaje. Posumnjali su da bi mogao prevoziti drogu. Pretresli su mu auto i našli heroin sakriven ispod poklopca motora. Završio je u pritvoru
Vidi originalni članak

Karlovačka policija uhitila je državljanina BiH (28) u petak nakon što su mu u automobilu pronašli dva kilograma heroina. Njega su, naime, prometni policajci u večernjim satima zaustavili na autocesti A1, u blizini naplatne postaje Karlovac. 

Tijekom kontrole vozača i automobila bosansko-hercegovačkih registracija, posumnjali su da u automobilu prevozi drogu. Potom su postupanje preuzeli karlovački policajci iz Službe kriminalističke policije. Temeljem Naloga Županijskog suda u Karlovcu pretražili su automobil te ispod poklopca motora pronašli ukupno 2054,2 grama smeđe praškaste materije. Preliminarnim ispitivanjem utvrdili su da se radi o heroinu.

JUGO KARTEL Kako su Hrvati švercali kokain: 'Ćosić je bio mozak svega, zvali su ga Paćino. Otkrile ih poruke'

Pronađenu drogu dostavili su na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu.

Mladića terete za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je zbog toga pritvoren. Zbog svega je policija proslijedila i kaznenu prijavu protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 30.04.2023.

    Sreća pa su mu ih našli kad ih je već bio izgubio.

  • mily 30.04.2023.

    ako nema dvojno državljanstvo, mmm moglo bi biti problema

  • 565QW 30.04.2023.

    Čuj to , Posumnjali ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare