To je to što me zanima!

Zaustavili kombi s navijačima: Zaplijenili palice, pirotehniku...

Kombi je potom prepraćen u prostor pod policijskim nadzorom gdje je pretražen. Pronađeno je devet ručno izrađenih palica napravljenih za napad i nanošenje ozljeda,
Vidi originalni članak

Nakon završetka nogometne utakmice Rijeka-Hajduk u Rijeci policajci su u subotu, vozeći se u smjeru Splita preventivno pratili organiziranu kolonu vozila navijača.

Nakon što se kolona zaustavila, primijetili su sumnjivo ponašanje osoba, a po nastavku vožnje kolona se počela namjerno razdvajati. Uočili su kako jedan kombi pokušava izmaknuti policijskom nadzoru i izaći s autoceste u smjeru Šibenika. Tijekom vožnje autocestom na vozač je gasio svjetla, naglo je mijenjao brzinu, a nakon što je pokušao izbjeći nadzor policije, vozilo je zaustavljeno.

Uz vozača u kombiju se nalazilo još dvanaest osoba. Policajci su odmah uočili predmete pogodne za napad i pirotehnička sredstva.

Kombi je potom prepraćen u prostor pod policijskim nadzorom gdje je pretražen. Pronađeno je devet ručno izrađenih palica napravljenih za napad i nanošenje ozljeda, šest pirotehničkih sredstava i dvije marame za prikrivanje identiteta.

Tijekom kriminalističkog istraživanja 28-godišnjak je rekao da su predmetni pronađeni u vozilu njegovo vlasništvo. On je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja priveden na Općinski prekršajni sud zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TITO LEGENDA HEROJ 18.02.2019.

    kombi s navijačima??? valjda kombi sa huliganima,oduzeti kombi,oružje a njih zatvoriti,pa mogu se smatrati i teroristima jer u išli u grupu ljudi sa namjerom da nekoga ozljede.

  • kenjkalo 18.02.2019.

    Navijači? Hrpa niškoristi neradnika koje treba sprašit s lopatom u polje da kopaju.

  • xnet0822 18.02.2019.

    To su 100 % Vodički i Tribunjski balavci, jedan od njih mi je na Facebooku opsovao m.... pa sam ga prijavio ! Ma sve ih treba poslati u KPD na preodgoj, njihovi starci su ih baš lijepo odgojili !

Komentiraj...
Vidi sve komentare