To je to što me zanima!

Zavadlav krao po crkvama dok mu je majka čuvala stražu...

Zavadlav je za krađu u crkvama dobio godinu dana uvjetno s rokom kušnje, a majka godinu dana također, s tim da joj je dan rok kušnje od četiri godine. Na presudu se nisu ni žalili.
Vidi originalni članak

Filip Zavadlav, osumnjičeni za trostruko teško ubojstvo u Splitu, osuđen je s majkom prije pet godina na splitskom Općinskom sudu za dvije krađe po splitskim crkvama, od kojih je jedna ostala u pokušaju. Filip je dobio godinu dana uvjetno s rokom kušnje, a majka godinu dana također, s tim da joj je dan rok kušnje od četiri godine. Na presudu se nisu ni žalili. 

PSIHIJATAR O SPLITSKOM SLUČAJU 'Gnjev građana je očit, ovo je alarm da stvari treba mijenjati'

U presudi se navodi da je u noći na 13. ožujka 2014. Filip Zavadlav provalio u Kršćansku proročansku crkvu Maranatha u Paraćevoj te ukrao 1100 kuna, dvije digitalne video kamere i diktafon, ukupne vrijednosti 11 tisuća kuna. Majka je čuvala stražu, prenosi Dalmatinski portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo četiri dana kasnije provalio je u Evanđeosku pentekostnu crkvu Radosna vijest u Ulici Kneza Mislava. Ništa nije uzeo jer je domarka čula buku pa su pobjegli. On sam je osuđen i za krađu bicikla u prizemlju zgrade u Stepinčevoj ulici. 

UBOJICA NAPISAO NA FACEBOOKU 'A vidim i ja da neće biti mira dok ja gun ne počnem vadit...'

Osim za krađe, splitski Općinski sud mu je sudio i za prikrivanje, odnosno, kupovinu stvari za koju je znao da je ukradena. Radilo se o biciklu od 200 kuna. Za to je osuđen na uvjetnu kaznu od tri mjeseca zatvora s rokom kušnje od godinu dana.   

Još detalja krvavog pohoda trostrukog ubojice možete pročitati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 229

  • POTPEC 14.01.2020.

    Do kada čete pisati o tobožnjom krivcu i ubojici. Tražite iglu u plastu sijena samo da tiraž dignete. AJ malo pišite i o onim ubijenima. Koliki su njima debeli dosjei i zbog čega. ILI VAM JE TO ZABRANJENO........

  • UNPROFOR 14.01.2020.

    Za likvidaciju ovih bandita od mene ćista 10 -ka , a za krađu crkava evo ti od mene 20 ! Svaka ćast !

  • Zagreb-LA 13.01.2020.

    Filip je imao svoje snove, želeo je miran život, protkan ljubavlju, radom i složnom obitelji. Zar je tražio tako mnogo? Borio se je da njegovi snovi postanu realnost, završio je fakultet, osamostalio se, zaposlio na brodu i vjerovao je da se dobro dobrim vraća. Svi oni koji danas pokušavaju ocrniti Filipa; mediji, institucije, pojedinci, svi oni koji sa svojim ružnim izjavama pokušavaju zakamuflirati svoju odgovornost u ovoj tragičnoj priči koja nema pobjednika niti sretan završetak bolje je da šute. Ne griješite dušu, čuvajte i volite svoju djecu. I zapamtite, zlo vreba iza svakog ugla. Narko dileri i dalje vrebaju na svoje nove mušterije i vrlo su dobro istrenirani kako doći do njih. Nije potrebno da svojim riječima kažnjavate Filipa, on je kaznio sam sebe. Filipovi snovi su umrli a s njima i on. Zlo nije uništeno, zlo je pobijedilo, od dobronamjerne osobe je napravilo ubojicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare