Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zavadlav krao po crkvama dok mu je majka čuvala stražu...

Zavadlav je za krađu u crkvama dobio godinu dana uvjetno s rokom kušnje, a majka godinu dana također, s tim da joj je dan rok kušnje od četiri godine. Na presudu se nisu ni žalili.

Foto: Ilustracija/Pixsell
229 komentara

Filip Zavadlav, osumnjičeni za trostruko teško ubojstvo u Splitu, osuđen je s majkom prije pet godina na splitskom Općinskom sudu za dvije krađe po splitskim crkvama, od kojih je jedna ostala u pokušaju. Filip je dobio godinu dana uvjetno s rokom kušnje, a majka godinu dana također, s tim da joj je dan rok kušnje od četiri godine. Na presudu se nisu ni žalili. 

PSIHIJATAR O SPLITSKOM SLUČAJU 'Gnjev građana je očit, ovo je alarm da stvari treba mijenjati'

U presudi se navodi da je u noći na 13. ožujka 2014. Filip Zavadlav provalio u Kršćansku proročansku crkvu Maranatha u Paraćevoj te ukrao 1100 kuna, dvije digitalne video kamere i diktafon, ukupne vrijednosti 11 tisuća kuna. Majka je čuvala stražu, prenosi Dalmatinski portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Samo četiri dana kasnije provalio je u Evanđeosku pentekostnu crkvu Radosna vijest u Ulici Kneza Mislava. Ništa nije uzeo jer je domarka čula buku pa su pobjegli. On sam je osuđen i za krađu bicikla u prizemlju zgrade u Stepinčevoj ulici. 

UBOJICA NAPISAO NA FACEBOOKU 'A vidim i ja da neće biti mira dok ja gun ne počnem vadit...'

Osim za krađe, splitski Općinski sud mu je sudio i za prikrivanje, odnosno, kupovinu stvari za koju je znao da je ukradena. Radilo se o biciklu od 200 kuna. Za to je osuđen na uvjetnu kaznu od tri mjeseca zatvora s rokom kušnje od godinu dana.   

Još detalja krvavog pohoda trostrukog ubojice možete pročitati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Message