Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
251 komentara

'A vidim i ja da neće biti mira dok ja gun ne počnem vadit...'

Filip Zavadlav nekoć je bio jako aktivan na društvenim mrežama. Facebookom se jučer proširio komentar koji je splitski ubojica objavio. Na njegov status netko je nalijepio i karikaturu kalašnjikova...

Foto: Facebook
251 komentara

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Splitu, Filip Zavadlav bio je jako aktivan na svom Facebook profilu. Tako je jednom napisao i kako 'neće biti mira dok 'gun' ne počne vaditi'. Osim toga, pohvalio se i kako je jednom pronašao novčanik pun novca i vratio ga nalazniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zavadlav je u statusu na Facebooku iz srpnja 2017. godine detaljno opisao kako je pronašao nečiji novčanik, vratio ga, a zauzvrat mu je vlasnik kazao kako će ga ubaciti na brod.

Podsjetimo, za Filipa se, nedugo nakon stravičnih zločina otkrilo se kako je ranije bio prijavljen za nasilje u obitelji. Nakon što je pretukao brata, osuđen je na 30 dana zatvora, uvjetno na šest mjeseci. Osim toga, u periodu od 2013. do 2014. godine Zavadlav je počinio više kaznenih djela krađe, a jednom je prilikom uhvaćen i kako s majkom provaljuje u crkvu.

UBOJICU ŠALJU U ZAGREB? Zavadavu je određen istražni zatvor, on poslan na psihijatriju

Kako piše Net.hr,  i Filipov brat je na Facebooku imao znakovitu objavu.  

- Lagano bi mi ljudi trebali navratiti s kalašnjikovima po svoje, bar je moje skromno bezjako mišljenje na ovu temu - napisao je tada brat Filipa Zavadlava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message