To je to što me zanima!

VIDEO Novi cirkus Zavadlava: 'Otkud vještacima da ja znam talijanski? Krivo su shvatili'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zavadlav se, nakon cirkusa koji je napravio na prošlom ročištu, kad je sutkinji odgovarao na talijanskom, pojavio na novom ročištu vidno mršav, u odijelu ispod kojeg je bila žuta košulja
Vidi originalni članak

Nakon vještačenja što je ekipa napravila ispostavlja se da ja navodno znam pričati talijanski jezik. Ja ne znam pričati talijanski, stoga tu je došlo do nekog velikog nesporazuma. Momci su to malo nešto krivo shvatili, rekao je Filip Zavadlav nakon što su vještaci iznijeli da je potpuno sposoban za daljnju raspravu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sutkinja mu je na to odgovorila kako se ne radi o nikakvim momcima već stručnjacima i forenzičkom timu za psihijatriju Vrapče. Njegovo ponašanje stručni tim okarakterizirao je 'kao obrambeni mehanizam kojim želi doći u centar pažnje'.

Vještaci Goran Arbanas i Aleksandar Hajd popričali s njim uoči ročišta. 

- Psihičko stanje je otprilike podjednako, on razumije za što se tereti, pravne posljedice, ima ideju kako se braniti i kapacitet za dogovor s braniteljem. Drugi riječima, raspravno je sposoban - zaključili su vještaci.

FORENZIKA U BOLNICI VRAPČE 'Zavadlav je tek jedan u nizu koje smo vještačili na klinici. Tek 10 posto bude neubrojivo'

Tijekom provjere osobnih informacija optuženog Zavadlav je tražio izmjenu da trenutno studira na Pomorskom fakultetu u Rijeci.

Naime, nakon cirkusa koji je trostruki ubojica radio na prošlom ročištu u Splitu, kad je sutkinji odgovarao na talijanskom, poslali su ga na vještačenje na psihijatriju u Vrapče.

Sutkinja je pitala Filipa slaže li se s izborom novog branitelja Tadiše Miloševića.

- Što se mene tiče ne treba nitko - kazao je Zavadlav.

Nakon pročitane optužnice od strane zamjeni ŽDO-a Mire Dolić očitovao da nije kriv i da će obranu dati na kraju postupka.

Sudu su pristupili i njegov otac Ante i brat Stanislav, no obojica su iskoristila zakonsku blagodat nesvjedočenja s obzirom da su bliski članovi obitelji. 

Rasprava je dogođena za idući ponedjeljak u 10 sati na Županijskom sudu u Splitu.

Podsjetimo, ​​Zavadlav je 11. siječnja 2020. sa 37 metaka iz automatske puške u splitskom Varošu ubio Bobana, Torlaka i Ožića Paića koji su se u vrijeme ubojstva nalazili na dvama motociklima.

Samo nekoliko sati nakon krvoprolić​a predao se policiji na očigled šokiranih građana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Maxitron 20.03.2023.

    I zakaj je to cirkus?? Pa kaj bi onda rekli za kojekakve " suđenja" kriminalnoj zajednici unatrag 30 god ?? Donose nekakve "presude" a upravo ti osuđeni nikad ništ venuli nisu ni nebudu.To nije cirkus??

  • baba strumpf 18.03.2023.

    Ćovik je samo štitia svoju obitelj bože moj,ki bi svako ćinia to

  • Cobra_57 17.03.2023.

    Gdje ima dima ima i vatre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare