To je to što me zanima!

Zavadlav opet u Splitu: Čuvali su ga policajci u pancirkama

Ročište se odvilo uz velike mjere osiguranja. Pred uredom suca stražarili su policajci s pancirkama. Filipa Zavaldava pregledala je psihijatrica i utvrdila da je raspravno sposoban
Vidi originalni članak

Filip Zavadlav, osumnjičenik za trostruko ubojstvo u Splitu, doveden je u četvrtak iz Zagreba u splitski Županijski sud na dokazno ročište na kojem su se pojavili i njegov otac i brat. Kako javlja Dalmatinski portal, obojica su iskoristili svoju privilegiju i nisu dali iskaz. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ročište se odvilo uz velike mjere osiguranja. Pred uredom suca stražarili su policajci s pancirkama. Filipa Zavaldava pregledala je psihijatrica i utvrdila da je raspravno sposoban. 

Kako javlja Dalmatinski, Zavadlav je djelovao opušteno na sudu, a sudac mu je produljio istražni zatvor za još dva mjeseca. Dokazno je ročište bilo zakazano i prije dva tjedna, no odgođeno je jer je dan ranije napadnut Filipov brat. 

PROŠIRILO SE FACEBOOKOM Objavili Šerićev račun za Filipa Zavadlava: "To je katastrofa!"

Podsjetimo, Zavadlav nakon uhićenja nije dao iznosio obranu jer je bio raspravno nesposoban. Tada su ga otpremili u zatvorsku bolnicu u Zagreb. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Larisa_istina 09.02.2020.

    Izdrzi sreco moja.

  • Mr.Kamocemo 07.02.2020.

    kada se sve sagleda... smrtna kazna !!!..." za 3x ubojicu Filipa Zavadlava"

  • xnet0822 06.02.2020.

    Da vam slučajno ne padne na pamet da na Facebooku otvarate grupu "Podrška za Filipa", jer ćete se gadno opeći kad vam Policija nenajavljeno dođe u posjet !

Komentiraj...
Vidi sve komentare