To je to što me zanima!

Završila istraga u aferi Agrokor - optužnice za 30 dana

Županijsko državno odvjetništvo potrošilo je gotovo 13 milijuna kuna. Od toga je najviše otišlo na vještačenje za koje su branitelji već sada uvjereni da će ga srušiti bez problema
Vidi originalni članak

RTL doznaje da je istraga u slučaju Agrokor gotova, a tužiteljstvo ima rok od 30 dana za podizanje optužnice.

Bila je to jedna od najvećih afera u Hrvatskoj, a nakon tri godine napokon je završila istraga kojom su obuhvaćeni Ivica Todorić koji je tada bio u bijegu, njegovi sinovi Ante i Ivan, ali i 12 Agrokorovih menadžera. 

TODORIĆ ZA N1: 'Ne bojim se odlaska u zatvor! Ja idem do kraja, upamtite to'

Županijsko državno odvjetništvo potrošilo je gotovo 13 milijuna kuna. Od toga je najviše otišlo na vještačenje za koje su branitelji već sada uvjereni da će ga srušiti bez problema jer vještačenje koje je trebalo biti neovisno izgleda da to uopće nije.

Osim toga, Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu stigla je ozbiljna pljuska sa suda. Dosad je odbačeno 12 od 13 gotovo identičnih optužnica podignutih protiv velikih dobavljača zbog navodno nezakonitog financiranja nekadašnjega Todorićevog Agrokora.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ARMADA10 18.09.2020.

    Ajdeee drukajj svee frajeru što čutiš .

  • Vukovar90 17.09.2020.

    Zasto se malo ne pozabavite sa Vidosevicem, bogatstvo mu skoro kao i kod Todorica, ali nije imao tvornicu, od Sanadera niste nista naplatili a ovome ste oteli sve.

  • Pobotchnick Leeyoobo 21.07.2020.

    Da sam barem pet minuta na vlasti. To bi ja na brzinu riješio. Uputio bih mu tako oštar izraz zabrinutosti da bi drugi put sigurno manje krao, ili barem pripazio da nitko ne vidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare