To je to što me zanima!

Troje tražilo pomoć: Zbog dima u kokpitu avion sletio u Zagreb

Let Niš-Basel je preusmjeren za Zagreb zbog pojave dima u kokpitu dok se zrakoplov nalazio u zračnom prostoru Austrije. Avion je sigurno sletio u zračnu luku u 21.02 sati
Vidi originalni članak

U zagrebačku zračnu luku 'Franjo Tuđman' u subotu oko 21 sat hitno je sletio zrakoplov prijevoznika WizzAir koji je letio na relaciji Niš-Basel.

Let je preusmjeren za Zagreb zbog pojave dima u kokpitu dok se zrakoplov nalazio u zračnom prostoru Austrije. Avion je sigurno sletio u zračnu luku u 21.02 sati.

Jedan član posade i dvoje putnika zatražilo je liječničku pomoć koja im je pružena na licu mjesta. Radilo se o lakšim ozljedama, nagutali su se dima.

Zrakoplov je pola sata nakon ponoći prazan poletio za Skopje gdje je sletio u 1.36 sati. Putnici su ostali u Zagrebu čekati zamjenski zrakoplov koji je sletio u nedjelju u 7.20 sati, a u Basel su stigli u 8.30 sati.

Na preusmjerenom letu je bilo 180 putnika, javlja Avioradar.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • marci2812 16.09.2018.

    Prekrasno, barem jedna nisko-tarifna kompanija u nuzdi sletjela u Zagreb, Inace tzv, metropola, kako Zagreb zovu oni naivni, nema niti jednu nisko-tarifnu kompaniju, koja bi nas povezala s ostatkom svijeta, po normalnim cijenama, koje su eto i gradanima Nisa dostupne, No, zato mozemo letjeti u sve arapske zemlje, po povoljnim cijenama,

  • profi19 16.09.2018.

    Ja sam prije 2 mjeseca trebao letjeti za Osijek iz Basela. Medjutim zbog tehnicki prblema mi je let otkazan 2 sata prije polaska. Dobio sam novac nazad ali sam cekao 6 tjedana i bilo je potrebno 100 poziva i 100 mailova. I nisam prvi niti je ovo jucer bilo prvi puta. Jako cesto imaju otkazana letove zbog tehnicki problema.

  • _Varešak_ 16.09.2018.

    Mora da su pilot i kopilot puno pušili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare