To je to što me zanima!

Zbog Jasenovca srpski hakeri napali Veleučilište u Vukovaru

Hakeri su 'zalijepili' fotografije strahota iz logora Jasenovac. 'Tesla Team' u poruci navodi da je riječ 'o vašoj povijesti koju ste zaboravili i ne učite vašu djecu'
Vidi originalni članak

Srpski hakeri koji se nazivaju 'Tesla Team' hakirali su na par sati internetske stranice Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru. Uz svoju poruku, po stranicama su 'zalijepili' brojne fotografije iz logora Jasenovac te ostalih ratnih strahota iz Drugog svjetskog rata. 

Hakeri su ostavili članak za koji tvrde da je riječ  'o vašoj povijesti koju ste zaboravili i ne učite vašu djecu'

- Jasenovac je bio najveći logor smrti u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj na prostoru okupirane Jugoslavije za vrijeme Drugog svetskog rata. Osnovan je u kolovozu 1941. godine u okolici istoimenog gradića, a uništen od ustaša u travnju 1945. godine. 'Radni logor Jasenovac' bio je Logor smrti za Srbe, Rome i Židove, svih uzrasta, spola, starosti, socijalnih, obrazovnih i drugih profila, kao i za komuniste, pomagače i simpatizere Srba, Roma i Židova'. 

U svojoj poruci srpski hakeri opisuju cijelu povijest Jasenovca, te navode da iako se točan broj žrtava nikada nije utvrdio, pretpostavlja se da je u logoru živote izgubilo između 500.000 i 700.000 ljudi. Osim Jasenovca hakeri navode još neke logore te završavaju: 'Oni koji prošlost ne pamte osuđeni su na to da je ponavljaju'.

Video 'napada' odmah su objavili na YouTubeu gdje navode  kako je napad odgovor na nedavne demonstracije većeg broja hrvatskih građana i političara protiv uvođenja srpskog jezika i ćirilićnog pisma u Vukovaru. 

- Očekujte da će se napadi na hrvatske sajtove nastaviti i u budućnosti - poručuju iz 'Tesla Teama'.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • MarcoOlujić 20.02.2013.

    Vi cetnici nemate veze sa zivotom ocete ulazne tablice nasih mjesta u cirilici i nakon balkanskog rata i vasih pametnih milosevica i neznam koga jos bi bilo bolje da zacepite te svoje bradate gubice jadni narode jedan, da se vama nebi ponovija bombardeman amerikanaca da se opet malo uskromite ...

  • leoirex 15.02.2013.

    Ako tekst nije napisan na ćirilici i još piše "djecu", a ne "decu" ,to su hakeri Hrvati sami sebi napravili, da bi opet imali razloga napadati "srpsku nejač" i jadne srbe koji su informatički nepismeni.

  • IgorFlajsig 14.02.2013.

    evo naprimjer Nikola tesla je rekao"proud of his Serb origins and Croatian homeland" treba potraziti po internetu na sta je to bio ponosan Jovo Stanisavljevic Caruga...ponosan se moze biti na nesta pozitivno...sto na to kaze drustvo hakera? ajde reci golube! razgovaramo ka ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare