To je to što me zanima!

Zbog kašnjenja od tri sata i šest minuta obnova muzeja Mimara koštat će 12 milijuna eura više

Obnova muzeja bit će plaćena 53 milijuna eura, 12 milijuna eura skuplje. Neving i Samoborka su se žalili, ali Državna komisija ih je odbila s obrazloženjem da nisu ispunili formalni uvjet: uplatili na vrijeme novac
Vidi originalni članak

Uskoro bi napokon trebala početi i obnova zagrebačkog muzeja Mimara. A porezni obveznici će to platiti 12 milijuna eura više zbog kašnjenja od točno tri sata i šest minuta. Toliko je jeftiniji ponuđač “zakasnio” uplatiti dio novca za bankovno jamstvo pa je njegova ponuda odbačena. Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave ovaj je tjedan objavila da odbija žalbu tvrtke koja je dala jeftiniju ponudu u ovoj neobičnoj priči.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • ceralaz 02.02.2024.

    Nisu oni zakasnili s uplatom, oni su dali nalog na vrijeme i imaju dokaz. Za sve sporno ako je nešto izgubljeno ,odgovara banka koja nije automatski izvršila zaradu i sad penale bi trrebalo platiti Mimari i li svu izgubljenu zaradu izvođaću. Naravno zakonski je izvođać uradio na vrijeme pa ima pravo i raditi posao pa je samo pitanjee aako ne odradddddi posao, koliko će netko u đepove  staviti za nered bankee a ne raditi ništa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare