To je to što me zanima!

Zbog koncerta Mile Kitića Rakitić izbačen iz momčadi

Fotoreporter Bilda snimio ga je oko pola dva ujutro kako se sa suigračem Krstajićem zabavlja u diskoteci na koncertu srpskog folk-pjevača
Vidi originalni članak

Trener Schalkea Mirko Slomka izbacio je Ivana Rakitića i Srbina Mladena Krstajića iz prve postave nakon što su u subotu u sitnim satima uhvaćeni kako se opijaju na koncertu narodnjačkog srpskog pjevača Mile Kitića u diskoteci Club Intakt u Duisburgu. Sve se dogodilo nakon subotnje utakmice u Frankfurtu i uoči večerašnje utakmice Lige prvaka protiv Rosenborga u Trondheimu, u kojoj Rakitić i Krstajić neće zaigrati. Fotoreporter Bilda snimio ih je oko pola dva ujutro sa suigračem Jermaineom Jonesom (26) kako puše, ispijaju alkohol, a Krstajić se uhvatio i mikrofona i zapjevao sa zemljakom. U diskoteci su bili do pola pet. Trener kluba Slomka kazao je da su postavljena jasna pravila, koja se masovno krše i vrijeme je da se tom stane na kraj. Menadžer Addreas Mueller je kazao da je duboko razočaran te je najavio da će se o kaznama za ovu trojku pobrinuti nakon večerašnje utakmice. Najavio je novčanu kaznu, prije svega za Rakitića i Krstajića, dok će o kazni za Jonesa još razmisliti jer ima novčanih problema.
Schalkeu je ova utakmica posljednjeg kola Lige prvaka u gostima ključna: samo ukoliko pobjede plasirati će se u drugi krug natjecanja dok bi im remi donio utješni Kup Uefa.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dynamo 999 16.12.2007.

    Pa šta. Dečko voli slušat narodnjake. Ja ga u potpunosti podržavam.

  • gardy 13.12.2007.

    on je obični konj

  • Consigliere 12.12.2007.

    po toj logici cjela dinamova momčad bi trebala biti suspendirana

Komentiraj...
Vidi sve komentare