To je to što me zanima!

Zbog lajanja: Pas medo 'kuha se' noćima u kućnom pritvoru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako su vlasnici platili sudu oko 3000 kuna troškova potrebnih za analizu kojom bi se utvrdilo koliko glasno laje najpoznatiji “lajavac”, još nisu dobili nikakav odgovor
Vidi originalni članak

Vani je temperatura 30-ak stupnjeva u hladu, a u ljetnoj kuhinji, tamo gdje Medo spava, noću je i do 35 stupnjeva , požalio se Anton Šimunović iz Peroja kraj Pule.

POGLEDAJTE VIDEO : Vlasnik psa polijeva vodom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže da, iako je još prije dva mjeseca platio sudu oko 3000 kuna troškova potrebnih za analizu kojom bi se utvrdilo koliko glasno laje najpoznatiji “lajavac”, još nisu dobili nikakav odgovor.

- Pas je u kućnom pritvoru od listopada prošle godine i mislili smo da će se već nešto riješiti do sada, a zatvoren je noću jer su se susjedi žalili na stalno Medino lajanje - rekao je Šimunović.Medo danju leži u dvorištu pa ga Anton zna politi vodom da mu, kaže, bude podnošljivije i lakše.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Citatelj24h 25.09.2017.

    Trebalo bi da pas Medo navečer i po noći bude u kući na toplom a ne sam zatvoren u hladnoj i mračnoj kućnoj ostavi ni u nekoj šupi. Trebalo bi da se ga pusti u dvorište kad mu treba

  • Baf Levi 30.07.2015.

    A zasto pas laje? Zbog sea ili zbog sebe? poslovica kaze: Ne laje pas zbog sela vec zbog sebe! Psi laju, macke mnjaucu, goveda ricu, magarci iacu, pjetlovi kukuricu, kokosi kokodacu, ovce bleje, a ljudi?

  • vroni 30.07.2015.

    To je zaista poseban slučaj. Mi smo imali psa 15 godina. Nikad nije lajao "bez veze", samo je tri puta zalajao ako je netko nepoznato ulazio u dvorište. Tu nešto ne štima kod vlasnika i postupanja za psom. Ali da cijelo susjedstvo trpi zbog nečijeg psa to nije u redu. Njegov pas, njegov problem. Zamislite da se nečije dijete dere po cijele noći, oduzeli bi ga roditeljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare