To je to što me zanima!

Zbog nalaza psihičkog stanja Chiare Pašić prekinuli suđenje

Navodno odvjetnik Štorga nije bio zadovoljan nalazom sudskog vještaka koji je procjenjivao njeno psihičko stanje nakon zločina pa je zato zatražio da se Jukića pozove na sud...
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Puli nastavlja se suđenje Chiari Pašić (33) i maloljetnici (15) iz Petrinje  zbog ubojstva Chiarina sina Denisa u svibnju prošle godine. 

Pašić je, kako doznaje Jutarnji list, navodno prekjučer vraćena iz Zatvorske bolnice u Zagrebu, s odjela psihijatrije gdje je bila smještena nakon prvog dana suđenja, a zbog čega je ono i odgođeno.

VIDEO VIJESTI Izvlačit će se na bolest!? Majka monstrum Chiara pije lijekove

Na prijedlog Chiarina odvjetnika Davora Štorga, danas će sud ispitati i prof. dr. Vladu Jukića, psihijatrijskog vještaka i predstojnika Psihijatrijske bolnice Vrapče. 

Jučerašnje suđenje odvijalo se iza zatvorenih vrata, a prekinuto je nakon sat vremena. Navodno odvjetnik Štorga nije bio zadovoljan nalazom sudskog vještaka koji je procjenjivao njeno psihičko stanje nakon zločina pa je zato zatražio da se Jukića pozove na sud. 

UBILA SVOG SINČIĆA Počelo suđenje majci iz pakla: 'Njoj nije mjesto u pritvoru...'

Na jučerašnjem suđenju bila je i odvjetnika obitelji oca ubijenog dječaka. Iako je obitelj iz Velike Kladuše trebala doći na sud, nisu se pojavili navodno zbog vremenskih neprilika. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zebra 27 07.03.2018.

    Pije ljekove?? Za što?? Možda za sinkopu??

  • Wiga 24_500 01.03.2018.

    Psihičko stanje,,je postalo moderna Obrana u HR.Nakon ubojstva ne možeš biti Kriv.

  • kinezojapanac 28.02.2018.

    Štorga mi je školski prijatelj i Morat ću ga priupitati kakav to želudac ima kada se zalaže da ovu “majku” oslobodi. Inače se jako rijetko eksponira njegovo odvjetnicarstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare