To je to što me zanima!

Zbog osiguranja: Dao zapaliti Ferrari vrijedan 1,9 milijuna kn

Njemačka: Švicarac (19) je unajmio dvojicu mladića iz Bosne koji su mu zapalili vrijednu jurilicu. Kasnije su sva trojica uhićeni. Priznali su nedjelo. U pritvoru su
Vidi originalni članak

Biznismen (19) iz Švicarske koji je sin vlasnika auto salona, unajmio je dva mladića iz Bosne stare 23 i 25 godina da zapale njegov 250.000 eura (oko 1,9 milijuna kuna) vrijedan Ferrari. 

U listopadu prošle godine Švicarac je Ferrari ostavio na parkiralištu bordela u njemačkom Augsburgu. Sat vremena kasnije dvojac je viđen kako obilazi oko Ferrarija. Na kraju su sjeli u vozilo koje ih je čekalo i odjurili. Nekoliko sekundi kasnije čula se eksplozija i Ferrari je planuo. Cijeli je izgorio.

Policija je kasnije Švicarca uhitila na području Stuttgarta. Priznao je da je unajmio dvojac da mu zapale auto kako bi prevario osiguranje. Policija je kasnije pronašla i dvojicu iz Bosne koji su priznali nedjelo. Sva trojica su u istražnom zatvoru. 

U srijedu su uhićena još dvojica, na području Züricha. Riječ je o mladićima starim 22 i 29 godina porijeklom iz Srbije koji žive u Švicarskoj. Sumnja se da su i oni upleteni u cijeli slučaj, piše Bild.    

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 01.03.2015.

    hahhhahahah, ma sigurno to nisu Bosanci,oni su pošteni i radišni ljudi!!!!

  • conte 01.03.2015.

    veseli bosanac - zagrizo na mamac....

  • hrvatskiidiot 01.03.2015.

    on je Švicarac isto kao ja Eskim !

Komentiraj...
Vidi sve komentare