To je to što me zanima!

Zbog prepiske liječnika Varga danas šalje inspekciju u Split

Jedan od prozvanih liječnika dr. Hrvoje Tomasović te je navode oštro demantirao i rekao je da je to 'konstruirani medijski pamflet'. Također je najavio podizanje tužbi
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Siniša Varga šalje već danas inspekciju u splitski KBC, javlja Media Servis. U Ministarstvu su poručili i da će uspostaviti suradnju s Državnim odvjetništvom i MUP-om vezano za navodnu Facebook prepisku dvoje splitskih liječnika koji su se, prema tvrdnjama portala Index, putem Facebooka dogovarali o uzimanju mita od pacijenata. 

Jedan od prozvanih liječnika dr. Hrvoje Tomasović te je navode oštro demantirao i rekao je da je to 'konstruirani medijski pamflet koji podsjeća na komunistička vremena', a najavio je i tužbe.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Hr385 30.11.2015.

    Trebalo bi anonimno ovako ko na portalu objavljivati imena i prezimena tih uvaženih doktora, pa bi slijedeći put pomislili da li pitati novce od nekoga ili ne, jer ne znaju dali će ih ta osoba prijaviti ili ne, s druge straneda netko pročita neko ime, pa ide malo istraživati.

  • zemuncevic 30.11.2015.

    Crveni provociraju LIJECNIKE pa kada ovi odu u INOZEMSTVO valjda ce nas DRUGOVI sa KUMROVECKIM diplomama LIJECITI!!!! Koji DEMAGOZI!!!!

  • regina5 30.11.2015.

    Moji su roditelji tri puta operirani u tri razlicite ustanove I sva tri lijecnika su primila mito u € a po izlasku iz bolnice u kosarama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare