To je to što me zanima!

Zbog radova na Mostu mladosti tijekom vikenda zatvoren kružni tok u Zapruđu: Evo kuda voziti

Iz Gradske uprave sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje
Vidi originalni članak

Zbog radova na sanaciji južnog vijadukta Mosta mladosti, od subote 7. kolovoza od 7 sati do nedjelje 8. kolovoza do 20 sati, bit će onemogućeno kretanje vozila preko kružnog toka u Zapruđu iz smjera Novog Zagreba u smjeru istoka i u smjeru sjevera.

Obilazni pravac tijekom navedenih radova bit će:  Av. Dubrovnik - Savezne Republike Njemačke - D. T. Gavrana - Sajmišna - Sarajevska cesta - Most mladosti, kao i Av. Dubrovnik - Sarajevska cesta - (polukružno) kod raskrižja s Ukrajinskom ulicom - Sarajevska cesta - Most mladosti.

'ZAČEPIO' SAVU Suvlasnica nasukanog broda na Savi: 'Nije riječ o pucanju sajle, brod je namjerno odvezan'

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. 

Iz Gradske uprave sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jožek2 06.08.2021.

    Taj most je Tito napravio prije više od 50.godina a ovi danas ga ne mogu ni ofarbati.

  • nijetebriga 06.08.2021.

    Mosta mladosti kao da ima godine Joze bravara na ledjima..slika metropole.. Ne brinite  to rjesi ratc fac TT u vremenu sad pa sad☺... Ko Njemci.. od 2014 godine most Rheinbrücke -Leverkusen je za teretni promet od 3,5t zatvoren..zavrsetak radova novog mosta kazu mozda 2023 godine .. Izvodjaci radova Belgijska i Francuska firma.. Na faz net. Njemci ljubomorno pisu o nasem Peljeskom mostu, ti isti ah tako pedantni Njemci, radisni Njemci placaju strane firme za prvi dio radova 215 milijuna€ ne za zavrseni most.. To tek dolazi na naplatu..Sigurno u vrijeme krize financiraju svoj most sami, pa zbog toga nije zavrsen..Nema problema pedantni njem. su prvi stih arsova zaboli 2014 godine, a mi cemo ponavljat i siljit kako su pedantni ....☺.. Na koga se ugledat -ako ne na njih..

  • Hiroo_Onoda 06.08.2021.

    Kinezi bi za vrijeme (a i novac) koji je utrošen valjda napravili dva nova mosta. Već dvije godine glođu taj most i još nije pri kraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare