To je to što me zanima!

Zbog sastanaka s Milanovićem Most izbacio Dragu Prgometa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Drago Prgomet je bez znanja Nacionalnog vijeća Mosta vodio osobne pregovore sa Zoranom Milanovićem. Zbog tog narušavanja povjerenja Most je prekinuo suradnju
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnje sjednice Nacionalnog vijeća Mosta i novoizabranih saborskih zastupnika Mosta, četveročlana delegacija u kojoj je bio i Drago Prgomet, službeno je vodila razgovore s SDP-om i HDZ-om, odnosno predstavnicima njihovih koalicija, a nakon toga tri su se člana vratila na nastavak prekinute sjednice.

Dok su svi drugi članovi Nacionalnog vijeća i novoizabrani zastupnici Mosta nastavili unutarnje razgovore, Drago Prgomet je bez znanja Nacionalnog vijeća vodio osobne pregovore sa Zoranom Milanovićem. Zbog potpunog narušavanja povjerenja, Nacionalno vijeće Mosta donijelo je odluku o prekidu suradnje s Dragom Prgometom, stoji u priopćenju Mosta nezavisnih lista.

Most nezavisnih lista kao politička platforma koja okuplja nezavisne gradonačelnike i načelnike te pojedince kroz slobodno udruživanje, a ne uobičajeno stranačko članstvo, nema niti klasični model isključivanja iz članstva. Zajedništvo se u Mostu održava međusobnim povjerenjem.

- Ovom odlukom Nacionalno vijeće Mosta, kao kolegijalno tijelo, ne smatra više Dragu Prgometa svojim članom, a Drago Prgomet svoj saborski mandat zadržava, i Most ga kao takvog uvažava, bez obzira hoće li i dalje djelovati nezavisno priklanjajući se Mostu ili se naknadno prikloniti nekoj drugoj političkoj opciji - poručuju iz Mosta i dodaju kako je na današnjoj sjednici Nacionalnog vijeća Mosta u 11.30 sati, dogovoreno jedinstveno i usuglašeno djelovanje kako bi se otklonili svi mogući nesporazumi te prekinula medijska nagađanja o stabilnosti Mosta.

Idi na 24sata

Komentari 738

  • 779danai4ure 13.11.2015.

    milanović!? most !? izbačen!? pa jel sve ok??

  • centarfor 13.11.2015.

    Stalno slušamo da je Most jedinstven ali... U slučaju da se ide s HDZom Petrina sigurno neće a neki drugi će isto tako napraviti u slučaju SDPa. Preko onoga što je Petrina govorio o SDPu i HDZu nitko normalan ne može preći a ako pređe onda mu treba novi mandatar - dr Petrov ali kao liječnik.

  • centarfor 13.11.2015.

    Cilj ovog sastanka bio je rastrojiti Most pa je Milanović na vrlo lukavi način uspio to snimiti tako da je dobro osvijetlio sobu a preko puta postavio kameru i prislušne uređaje. Ovo je bilo vrlo perfidno i naravno bezobrazno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare