To je to što me zanima!

Zbog smrti bebe: Otvorena je istraga u bolnici u Vinkovcima

Kaznena odgovornost liječnika: Matea Janković (25) iz Ivankova tereti doktora vinkovačke Opće bolnice porodničara N.K. da joj je u 14 sati poroda nemarom uzrokovao smrt bebe.
Vidi originalni članak

Vukovarsko Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je otvaranje istrage okolnosti smrti novorođenčeta Mateje Janković (25) iz Ivankova.

Ona, naime, tereti doktora vinkovačke Opće bolnice N.K. da joj je u 14 sati poroda nemarom uzrokovao smrt bebe. Zatražena je i sva dokumentacija vezana za taj slučaj kako bi se utvrdilo postoji li kaznena odgovornost liječnika ili ne.

Ogorčena majka Metea, koja je svoje dramatično iskustvo prvo podijelila na društvenim mrežama upozoravajući na dotičnog doktora, pisala je i službeni prigovor bolnici no, do danas nije dobila nikakav odgovor. Umjesto odgovora dobila je podršku brojnih majki koje su joj se javile, a neke su ispričale i svoja neugodna iskustva iz vinkovačkog rodilišta i s prozvanim doktorom.

Bolnica je navodno provela i svoju internu istragu, a o svemu je obaviješteno i Ministarstvo zdravstva i Liječnička komora.

Peticijom traže smjenu

Na stranici peticije24.com se pojavila peticija kojom se traži trajna suspenzija liječnika N.K. Dosad ju je potpisalo 17.104 ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 172

  • Manda12345 21.02.2016.

    Imala sam i ja negativno i jako lose iskustvo s monstrumom treba platit za sve ponizene i unesrecene pacijente , sto prije ....

  • fifala82 20.02.2016.

    nema tu zutih kartona jednostavno mu polomit par kostiju da mu vise nepadne napamet uci u bolnicu

  • Korov 20.02.2016.

    Rastrojena žena koja ne može donijeti djete na svijet može samo prijaviti doktora da ju je dirao po genitalijama prilikom poroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare