To je to što me zanima!

Sumnjiva torba kod francuske ambasade: Blokirali su promet

Zagrebačka policija je u četvrtak navečer djelomično zatvorila Hebrangovu ulicu u blizini francuskog veleposlanstva. U prekidu je bio u tramvajski promet
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je u četvrtak oko 19.30 sati dobila dojavu da je u ulazu u blizini zgrade francuskog veleposlanstva pronađena sumnjiva torba. Na teren su izašli pirotehničari, obavili pregled i utvrdili da je torba bezopasna, kažu u policiji. 

Tijekom pregleda od 19.30 do 20.15 sati bio je zatvoren dio Hebrangove ulice

 U prekidu je bio tramvajski promet no ubrzo je ponovno uspostavljen. 

- Vozio sam se pored Zrinjevca. Tamo su zaustavili tramvaje i izbacili nas van iz tramvaja. Onda sam shvatio da se nešto događa. Sve je bilo puno policije. Pirotehničari su bili u prolazu zgrade preko puta francuske ambasade - rekao je čitatelj Tomislav koji je poslao fotografije.  

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Mercedes s klasa 20.11.2015.

    DAL JE OVA - OKUPACIJA i BUDUĆNOST EUROPE,. KRAJ DOBRE,. STARE - EUROPE??? Jučeredna LIJEČNICA iz NJEMAČKE PIŠE; - “Jučer smo imali sastanak ovdje u Muenchenskoj bolnici jer situacija je naprosto neodrživa.. Mnogi - muslimani naprosto odbijaju liječenje,. ako ih liječe -žene..?!??? A mi žene odbijamo ići tim životinjama, posebno onima iz Afrike.!!! Odnos između radnika i migranata jako se pogoršava, a odnedavno migranti, po bolnicama hodaju u pratnji policije sa psima, pa vam je onda jasno o čemu se radi. Mnogi migranti imaju; - sidu, .. sifilis i .. mnoge egzotične bolesti koje mi nikad nismo vidjeli u Europi, .. .. a ako slučajno dobiju lijek na recept koji moraju platiti, tu dolazi ; - do sloma,. tuče,.. vike,.. i nasilja, pogotovo ako je riječ o lijekovima za djecu.!!!? Oni ostave dijete u ljekarni i samo kažu: ‘Ovdje se djeca liječe besplatno’, i ako im se ne da lijek oni su spremni ubiti.!!!! - Zato policija uz bolnice i azile sada nadzire i velike ljekarne. O ovome je zabranjeno govoriti i pisati, ali ti ljudi su životinje.!!! Trenutno, broj nezaposlenih u Njemačkoj je 2,2 milijuna!!!!!

  • 20.11.2015.

    Ostavio modni mačak.

  • Hejteg 19.11.2015.

    meni nije jasno samo kako je netko ostavio bilo šta pored policije koja stoji tamo 0-24...ili policajci ne rade svoj posao ili je netko od njihovih napravio paniku

Komentiraj...
Vidi sve komentare