To je to što me zanima!

'Zbog svemirske gluposti se zatvara Državni inspektorat'

Budući da je u inspekcijskom nadzoru utvrđena svemirska glupost, donosim rješenje o zatvaranju institucije Državni inspektora, pisalo je na zidu institucije...
Vidi originalni članak

Dario Juričan je ponovno na zgradi Državnog inspektorata, kojem je na čelu HDZ-ov Andrija Mikulić, komentirao činjenicu da je njegova žena zaposlena kao direktorica u firmi HŽ-a.

- Zatvara se Državni inspektorat. Moli se HŽ da nađe još jedno direktorsko mjesto - napisao je Juričan.

- Budući da je u inspekcijskom nadzoru utvrđena svemirska glupost, donosim rješenje o zatvaranju institucije Državni inspektorat -napisao je na zidu.

Podsjetimo, Juričan je jučer na zgradu Državnog inspektorata projicirao je sliku s logom HDZ-a. Ispod je pisalo "Zatvaramo poslove od 1991." Time se oglasio o nedavnim zatvaranjima više restorana.
 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 23.04.2020.

    Zanima me tko plaća da se ovog neduhovitog i napornog nadrihumorista i tobožnjeg kritičara pojava u društvu ne može izbjeći ni pri otvaranju paštete.

  • WWG1WGA 23.04.2020.

    Zapeli na Marsu

  • gordi 23.04.2020.

    Meni ovaj lik nije simpatičan... cirkusanata imamo i previše... volio bi neka njegova rješenja ili programe viditi.... on samo ukazuje na nešto što svi znamo da se dešava i taj njegov performanse se zaboravi za 2 dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare