To je to što me zanima!

Zbog tragične smrti Marina Grgete odgođena predaja liste

Duboko smo potreseni i šokirani jučerašnjom tragedijom. Marin Grgeta bio je jedan od naših najvrjednijih članova, suradnika i, prije svega, naš dragi prijatelj, priopćili su
Vidi originalni članak

Predaja liste koalicije IDS-PGS-RI za predstojeće parlamentarne izbore, najavljena za četvrtak, otkazana je zbog tragične smrti člana Predsjedništva IDS-a i županijskog pročelnika Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu samoupravu, prostorno uređenje i gradnju, 36-godišnjeg Marina Grgete, koji je bio trinaesti na listi te koalicije u 8. izbornoj jedinici, priopćeno je u četvrtak ujutro iz ureda IDS-a.   

"Duboko smo potreseni i šokirani jučerašnjom tragedijom. Marin Grgeta bio je jedan od naših najvrjednijih članova, suradnika i, prije svega, naš dragi prijatelj. Teško je naći riječi kojima čovjek može izraziti nevjericu i tugu zbog njegovog iznenadnog odlaska," naveli su iz IDS-a i pozvali medije i javnost da poštuju mir i privatnost obitelji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • SAINT 12.08.2016.

    tako oni skrivaju svoj kriminal , kada se dorh približi nekome iz idsa taj se ubije ili strada pod čudnim okolnostima , triba pitat kajina on je upućen u njihov rad.

  • ZelenaHrvatska 11.08.2016.

    Ubio bi se i ja da sam u toj bezveznoj stranci,sve sami štakori u IDS!

  • homo homini lupus est 11.08.2016.

    Čovjek je shvatio da Istra nikada neće dobiti autonomiju... i odustao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare