To je to što me zanima!

Zbog udara munje planula je obiteljska kuća u Brestju, vatra je ugašena u brzoj intervenciji

U jakom nevremenu koje je oko 20 sati pogodilo Zagreb i okolicu, munja je udarila u obiteljsku kuću u Brestju zbog čega je ubrzo planula
Vidi originalni članak

Jako nevrijeme, koje je pogodilo Zagreb i okolicu oko 20 sati, u kratkom roku napravilo je štetu. Udar munje u obiteljsku kuću u Brestju uzrokovao je požar. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Je, kuća gori, na terenu je pet vatrogasnih vozila - potvrdio nam je jedan član obitelji dok se akcija gašenja odvijala.  

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Požar se dogodio u ulici Mirka Viriusa, a gašenje su otežavale stvari pospremljene na tavanu koji je gorio. Neslužbeno doznajemo da su hidranti u okolici bili izvan funkcije, no na sreću vatrogascima je bilo dovoljno 10.000 litara vode s kojom inače izlaze na teren. Požar je brzo stavljen pod kontrolu, a potom i ugašen. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • LookBook 01.09.2021.

    Hidranti izvan funkcije?!? Strasno,. Tko ce za to odgovarati? Trebao bi vodovod koji ih i postavlja al zna se itekako da se pola cjevovoda godinama nije tlacilo i da pusta i u rad na crno tj. sa tlacenjima iz drugih ulica. Sramota. Mozemo se kladiti da 50% hidranata u Zag. zupaniji i Zagrebu nisu u funkciji.

  • admin terorizira 31.08.2021.

    to su ti montažne kuće

  • Sgenaral2206 31.08.2021.

    Pomoći će vlada ali za 10 godina a do tada će ta obitelj spavati ispod savskog mosta nedaj Bože!

Komentiraj...
Vidi sve komentare