To je to što me zanima!

Zbog ugriza psa morali su joj amputirati obje noge i ruku

Kanađanka je u komi bila šest tjedana, a zbog širenja infekcije liječnici su joj morali amputirati obje noge i jednu ruku. Ugriz psa uzrokovao joj je pravu životnu dramu
Vidi originalni članak

Naizgled bezazlen ugriz psa uzrokovao je pravu životnu dramu jednoj 49-godišnjoj Kanađanki. 

Christine Caron, samohrana majka četvero djece, igrala se sa svojim ljubimcem, trogodišnjim shi-tzuom Basterom. Pas je tijekom igre gazdaricu slučajno ugrizao za šaku, nakon čega su joj njezina druga tri psa polizala ranu, piše Ottawa Citizen.

Kako je ispričala Christine, isprva se činilo da ugriz nije bio strašan. No nakon nekoliko dana pala je u komu u kojoj je bila šest tjedana. Zbog širenja infekcije liječnici su joj morali amputirati obje noge i jednu ruku. 

Radi se o bakteriji koja se često može naći u slini pasa i koja rijetko izaziva infekciju kod ljudi. Prema podacima kanadske Agencije za javno zdravlje, tom se bakterijom od 1976. zarazilo 200 osoba.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Palamudan 29.07.2013.

    vau,vau grhhh

  • BlackMarty 24.07.2013.

    a zašto ste se svi ulovili pasa i njihove sline?! pročitajte članak- u komu je pala nakon par dana, znači tegobe nisu počele odmah. ona je u tih par dana mogla pokupiti bakteriju bilo gdje ukoliko nije ranu zaštitila od vanjskog utjcaja. mogla je otići u dučan i plačati novcem koji je pun svakakvih bakterija. puno ljudi poslije pišanja i sranja ni ne operu ruke i onda tim prljavim rukama vade lovu i plačaju.

  • Stella81 23.07.2013.

    ma neee, pa ne može to biti.pa ovdje na portalu mi lumeni godinama tvrde da je sve pseće sveto i sterilno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare